Intresseanmälan?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ FOTBOLL UNGDOM
HJÄRTA-TRADITION-STOLTHET
U17

Ängelholms FF
4 - 8
IFK Malmö FK
Ängelholms FF4 - 8IFK Malmö FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 20 juni, 14:30
Plats:Fridhemsparken, Ängelholm Hybridplan
Tävling:
Matchnummer: 130953005
Samling:12:15, Coop parkering
Aktivitetsinfo: Samling 12:15 på Coop parkering. Svara om ni kör och om ni har någon plats ledig. Om ni behöver samåka skriv även det!
Övertygande storvinst
2021-06-21 10:24
IFK Malmö FK P15 för dagen i vita bortamatch kläder

Det var inga tveksamheter som gällde inför bortamatchen mot Ängelholms FF P15 i Skåneserien. Efter våra två senaste mediokra prestationer så ville vi studsa tillbaka och det gjorde vi med stil. Redan efter 10 minuter så hade vi gjort 3 mål och punkterat matchen. Vi jobbar på bra med våra spelidéer och Ängelholm hade svårt att hänga med. Att se killar spela på denna höga nivå redan nu är något som vi är stolta över men inte överraskade. Det otroliga jobbet som vi lägger ner varje dag är något som verkligen ger resultat och vi kan konstatera att "Den Gula Vägen" leder oss mot våra drömmar. Eloge till domare som gjorde fantastisk insats och som vi tror kommer komma långt i sin domarkarriär.

       


<< Tillbaka