Plats:Malmö Stadionområdet Plan 9 konstgräs
Matchnummer: 130972002
Samling:14:30, Klubbstugan
Seger i premiären
2022-08-08 11:03

I vår serie slutade vi på andra platsen 1 poäng efter Lunds BK P05 gänget. Nu när P17 Skåneserien Höst drog i gång ställdes vi mot just dom i premiären. Trots bra start från vår sida så hamnar vi i underläge i 19:e minuten. Vi fortsätter med vårt spel och Lund har svårt att hantera vår snabbhet. I den 32: a minuten kommer kvitteringen med otroligt vackert anfall. I paus är det inte mycket snack utan bara att gå ut och gör exakt samma jobb som i första halvleken var direktiv. Lund spelar mycket långa bollar och får utdelning på ett sådant anfall i 53:e minuten där dom sätter in ett retur från ett avslut utanför straffområdet. Vi vill inte vara sämre och svarar redan i den 56:e minuten med en till drömanfall där bollen skruvar sig in i bortre krysset. Vi tar över spelet och kommer till många avslut men det dröjer till 88:e minuten innan vi gör segermålet. Återigen ett anfall som få lag kan försvara sig mot. Stort beröm till hela truppen och den fantastiska prestationen mot 1–3 år äldre motstånd!