Samling:09:30, Lunds BK IP
Efter 11:a raka kom förlusten
2022-09-12 10:25
Klostergårdens IP plan 3

Resultatmässig samt första halvlek är vi inte nöjda med. Vi börjar matchen bra och skapar två klara målchanser i första 5 minuter som så nära resulterade i ledningsmål. Vi försöket få till vårt spel men det var svår med tanke på att vi spelade på naturgräs på förmiddag där bollen var mycket hal och svår att hantera på det sättet som vi ville. Lund spelade långa bollar och hoppades att någon boll skulle nå fram pga. misstag. Och det var just så Lund fick till sitt ledningsmål. Långboll som vår målvakt ska ut och ta men han tappar greppet under skorna där Lunds spelare hinner före och sätter bollen i mål. 2–0 målet kom också på en kontring där vi tyvärr sätter den i vårt eget mål och återigen så är det den blöta underlaget som spelar stor roll. Vi ger inte upp utan vill verkligen spela vår fotboll och i den sista matchminuten i första halvlek rinner vi genom och reducerar till 2–1. Vilken aktion! Vi gör ändringar till andra halvlek där vi vill att vårt spel ska komma fram. Vi börjar andra halvlek mycket bra. När vi får i gång vårt spel då är det svårt att hänga med trots att motståndare är 1–3 år äldre! Vi får till en drömomställning där en av våra 14 åriga spelare från halvplan drar ifrån P17 killar med bollen och sätter in kvitteringen. En aktion som säger var dessa killar är på väg! Efter kvitteringsmålet har vi 3st friläge där vi verkligen måste göra bättre. Tyvärr, men vi missar dessa. I stället bjuder domare Lund på ett nytt ledningsmål. Klar offside men vad ska man göra när man får en domare som gör allt för att Lund ska få fördelen. Många andra situationer hände där vi verkligen känner vad är det domare håller på med! Vi pressar på för kvittering men i sista minuten hamnar en av många rensningar bakom vår baklinje och Lund hinner komma före och sätter 4–2 målet vilket var också slutresultat. Nu gäller det att ställa om och göra det vi är kapabla att göra i dom tre sista matcher.