Referat: IFK Malmö U16 - Kristianstad FC U16
Godkänd årspremiär
2022-02-06 17:51
IFK MALMÖ U16 firar efter Emirs 2-0 målet

Då var det dags för årets första match. Vi välkomnade Kristianstads FC U16 akademi lag på Heleneholms IP. Vi hade klara idéer hur vi skulle spela matchen och vad vi ska jobba extra mycket med. Redan efter 10 sekunder tar vi ledningen där höga pressen ger utdelning. Vi jobbar på hårt trots tunga ben i och med den tuffa perioden vi har nu under försäsongen. Vi går till halvtidsvilan med 3-0. Vi gör hela sju byte till andra halvleken vilket resulterar att vi släpper KFC in i matchen. KFC lyckas kvittera men vi ville annat. Killar rycker upp sig efter kvitteringen och gör två mål till. Slutresultat blir 5-3. Summering: godkänd första halvlek där vi visar potential. Andra halvlek ska vi analysera extra noga för att höja nivån på vissa aktioner.