Intresseanmälan?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ FOTBOLL UNGDOM
HJÄRTA-TRADITION-STOLTHET
U19

FC Trelleborg röd
1 - 2
IFK Malmö FK 1
FC Trelleborg röd1 - 2IFK Malmö FK 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 29 maj, 10:00
Plats:Ymorvallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130710044
Samling:08:45, Ymorvsllen i Trelleborg
Trupp:Ali Ahmed Ali
Anton Krabbe Christiansen
Dennis Andrei Mazilu
Emin Fitre
Jawad Mezher
Kenan Ahmic
Linus Hellmark
Liridon Hodza
Marco Gomez Paloma
Maxim Kochetkov
Melvin Jörgensen
Murthada Ali
Oskar Lilja
Rigon Bajrami
Tyrone Dalundh
Vinst på matchens sista nick.
2022-06-10 09:42

Vi hade en tidig match mot Fc Trelleborg som visade sig på väldigt händelserik på gott och ont.

 

Direkt i början får vi en skada på Laine som ej kan spela mer och matchens förta 20 minuter vart inte mycket att skriva hem om men därefter kommer vi mer in i matchen dock utan att få till den där klara målchansen och FCT kommer ej heller igenom oss så halvleken slutar följdaktningen 0-0.

 

I andra halvlek måste vi steppa upp vilket vi också gör dock fortfarande utan att skapa så väldigt mycket och i den 58:2 matchminuten gör vi ett fatalt misstag i backlinjen där FCT spelare serveras bollen på ett silverfat och 1-0 till FCT. Vi försöker skaka av oss denna chocken och öser på framåt men utan att lyckas få in bollen. Matchen blir allt mer fysiks och det delas ut gula kort till båda lagen. Sen i slutet på matchen så krockar Kenan med deras målvakt och blir liggandes omtöcknad en bra stund. I samband med denna olyckshändelse blir det lite gruff som slutar med att deras målvakt får rött kort.  Matchen börjar igen med mycket tilläggstid att vänta och i den 98 minuten så hittar Liridon målet och vi har 1-1 vilket vi verkligen förtjänat dock ej slut än och i sista tilläggsminuten får vi en höra som Dennis får en underbar träff på med pannan och 2-1 och 3 poäng är ett faktum. En riktigt härlig seger !

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher