Intresseanmälan?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ FOTBOLL UNGDOM
HJÄRTA-TRADITION-STOLTHET
U19

IFK Malmö FK
3 - 2
BK Höllviken
IFK Malmö FK3 - 2BK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 13 juni, 16:00
Plats:Malmö Stadionområdet Plan 9 konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130721057
Samling:14:45
Aktivitetsinfo: Glöm ej vattenflaskor !!
Referat: IFK Malmö FK - BK Höllviken
Vinst igen men inget skönspel.
2021-06-17 02:09

Känslan innan match var förhoppningsfull då vädret visade sig från sin bästa sida och förberedelserna hade varit mycket bra .

 

Matchen startade i bra tembo men det var ärligt talat inget skönspel utan ovanligt mycket slarv från vårt håll som gav Höllviken några halvchanser, Killarna försöker men vi kommer stundtals ingen vart utan är stillastående och förlorar en hel del andra bollar. Det ska dröja till den 25:e minuten innan vi skapar ett farligt läge och och sakta kommer vi allt mer in i matchen.

Belöningen kommer i matchminut 30 då vi i en tilltrasslad situation får ett läge och Marco kan sätta 1-0 målet.

 

Nu tänkte vi att detta var vad som behövdes men endast 5 minuter senare slår Höllviken en lång passning till en 2 meter offside stående spelare som trycker dit bollen bakom Melvin...Offside javisst men domaren missade detta således 1-1 och vi får börja om.

Skapas inte mycket mer innan pausvilan och viss irritation på domaren kan skönjas men det är inget som får ta vårt fokus från matchen. Efter en kort vila så kör vi i gång andra halvlek som börjar klart bättre än första och det känns som vi har bra kontroll på det hela även om Höllviken inte är ofarliga.

 

Vi börjar hitta rätt med bollarna och Vigge slår flera bra långbollar som är farliga för motståndarna och i 54:e minuten ger vårt övertag resultat då Marco Olsson hittar nätmaskorna och 2-1 målet känns fullt rättvist.

 

Vi har nu bra kontroll på matchen även om spelet inte är så bra som vi hade önskat men det är varmt och orken börjar tryta så Sadiki gör ett byte och Tyrone kommer in efter ca 65 minuters spel....ett lyckat byte minst sagt då i den 69:e matchminuten löper Marco i full fart ner mot kortlinjen och spelar in bollen framför mål och där står Tyrone och skjuter in 3-1 målet.

 

Matchen känns i detta läget som vunnen men i den 87:e minuten så fångar Melvin bollen men höllviken spelaren sparkar den ur hande på honom och in i mål, Naturligtvis solklar frispark till oss men det tycker inte dagens domare utan han godkänner målet av nån anledning. Blir lite nervöst sista minuterna men vi reder ut det.

 

Matchen var kanske vår sämsta på ett tag men 3 poäng var skönt mindre skönt däremot att åka på 2 bisarra mål som båda var regelvidriga. Det är inte lätt att vara ensam domare men en offside på ca 2 meter får man inte missa. Vi hade ingen toppendag och inte domaren heller men snart dags för ny match borta mot Ystad.

 

Matchens lirare:  Vigge

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher