Intresseanmälan?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ FOTBOLL UNGDOM
HJÄRTA-TRADITION-STOLTHET
U19

BK Olympic 2
1 - 0
IFK Malmö FK
BK Olympic 21 - 0IFK Malmö FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 27 juni, 14:00
Plats:Lindängens IP, Malmö B-plan
Tävling:
Matchnummer: 130721012
Samling:12:45, Lindängens IP - parkeringen
Aktivitetsinfo: Ta med rikligt med vatten pga av värmen
Referat: BK Olympic 2 - IFK Malmö FK
Förlust på övertid men stark insats av laget.
2021-07-01 21:08

Lindängens IP bjöd på perfekt fotbollsväder så förutsättningarna för en bra match var mycket goda.

 

Och visst blev det en bra match Olympic kom med sitt bästa lag som normalt spelar i regionserien och det blev ett mycket bra test för oss.

 

I början hade Olympic mer boll än oss men allt som tiden gick så fick vi mer och mer att säga till om och skapade en hel del chanser men det fattades det lilla sista. I den 20:e matchminuten åker Chippe på en märklig varning där domaren ger kortet till fel spelare .

 

Olympic var inte ofarliga utan hade en del chanser men men dom bästa hade vi och det kändes lite snöpligt att gå till pausvila med 0-0 .

Känslan var att vi borde nog haft ett eller två mål med oss till vilan men det kommer en halvlek till och vi fortsätter att spela bra och håller minst sagt jämna steg med Olympic Båda lagen vaskar fram chanser men målvakterna är på tårna och matchen ser ut att sluta 0-0 men så i den 87:e matchminuten så får chippe ett gult kort till om kändes billig men denna gången var det chippe som var delaktig och således rött kort. Medans vi väntar på slutsignalen så händer det en dråplig situation i 92:a matchminten där vår utmärkte målvakt Melvin får en smäll på näsan och börjar blöda och i samma veva rullar bollen in i mål och Olympic vinner matchen med 1-0. 

Inte rättvist men sådan är fotbollen och man tyckte verkligen synd om killarna efter matchen.

 

Matchens lirare då ?  Lite tråkigt kanske men laget får utmärkelsen bra kämpat av alla och killarna visade att vi bör ligga i en högre serie och få flera sådana här tuffa men bra matcher.

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher