Intresseanmälan?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ FOTBOLL UNGDOM
HJÄRTA-TRADITION-STOLTHET
U19

IFK Malmö FK
7 - 2
FC Trelleborg
IFK Malmö FK7 - 2FC Trelleborg

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 30 maj, 16:00
Plats:Malmö Stadionområdet Plan 9 konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130721045
Samling:14:30
Aktivitetsinfo: Glöm ej vattenflaska !!!
Referat: IFK Malmö FK - FC Trelleborg
Hemmapremiär
2021-06-03 13:21

I nästintill prefekt väder spelade vi säsongen första hemma match och Välkomnade FC Trelleborg.

 

Matchen han knappt börja förrän Hauraman fick ett bra läge och han gjorde inget misstag utan satte 1-0 redan i 4:e minuten, Kanske gick det för snabbt  då vi blev lite bekväma och lät Trelleborg sticka upp. Det böljade lite fram och tillbaka och i den 18:e minuten blev vi straffade när Trelleborg reducerade till 1-1 .

Killarna lät sig inte nedslås för det utan tog tag i taktpinnen igen och i den 30:e matchminuten hittade Michele nätmaskorna och ledning 2-1. Trelleborg var inte ofarliga utan redan 5 minuter senare så reducerade dom igen och 2-2 gick vi i halvtidsvila med vilket vi ej vart nöjda med.

2:a halvleken satte vi igång med full fart framåt och fick direkt resultat i 46:e minuten när Hauraman skjuter in 3-2 . Vi spelar nu med klart bättre fart än i första och efter vackert anfall så gör även Michele sitt andra mål så 4-2  i matchminut 50, Vi fortsätter att trumma på och målen kommer på löpande band  5 2 gör Hauraman och därmed hattrick och Marco skjuter in 6-2 i 80:e minuten och minuten innan domaren blåser av så tar Tyrone vara på en chans och lägger in slutresultatet 7-2 .

 

Matchens lirare: Gör man hattrick så förenklar det valet lite så Hauraman  får utmärkelsen denna härliga fotbollsöndag , hela laget presterade bra och det fina spelet tar vi med oss till nästa match mot Veberöd på fredag kväll.

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher