Intresseanmälan?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ FOTBOLL UNGDOM
HJÄRTA-TRADITION-STOLTHET
U19

Lilla Torg FF
0 - 2
IFK Malmö FK
Lilla Torg FF0 - 2IFK Malmö FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 06 juni, 13:00
Plats:Mariedals IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130721051
Samling:11:45
Aktivitetsinfo: Glöm ej vattenflaska !!!  Kommer bli varmt !!
Referat: Lilla Torg FF - IFK Malmö FK
3:e raka vinsten.
2021-06-10 08:12

Mariedals IP var platsen denna fantastiska dag där Lilla Torg FF stod för motståndet och Domaren Anders Meier blåste i gång matchen på en riktigt fin naturgräsplan.

 

Förutsättningar var dom bästa men naturgräs är svårt när man tränar på konstmatta vilket också visar sig i matchens inledning där vi har svårt att föra spelet och kommer sent in i situationerna.

Det tar gått och väl en halvtimme innan vi begriper oss på naturgräset och skapar några halvchanser fram till dess har det inte varit mycket att skriva hem om offensivt bättre såg det ut i dom bakre regionerna där det var stabilt och målet idag var också att hålla nollan.

 

I den 35 minuten har vi en bra chans som borde resulterat i mål men klockan tickade mot första halvleks slut då vi gör ett bye där vi sätter in Marco Hidalgo Olsson som inte behövde många sekunder på att presentera sig då han sätter det förlösande 1-0 målet i sista minuten.

Skönt med ledning i paus men vi kan mycket bättre.

 

2:a Halvlek

 

Nu börjar vi pumpa på och skapa lite mer redan från start  och har en del chanser i inledningen men nästa händelse i matchens 56:e minut är inget mål utan Lilla Torgs anfallare kommer fel in i en situation och sätter sulan i  magtrakten på Anton där domare Meier inte har annat val än att plocka upp det röda kortet. Olyckligt för Lilla Torg spelaren och Anton fick ett märke av dobbar på magen som minne. 

 

Matchen fortsätter och i den 61:e match minuten drar Marco fram på vänsterkanten i full fart och smäller in 2-0 målet !! Vilket inhopp !!  

 

Men en man mer på planen så kontrollerar vi matchen men trots en del chanser på fler mål vill det sig inte utan när Meier blåser av matchen står det fortfarande 2-0 ett reslutat lite i underkant men vinst och vi höll nollan det fär vi nöjda med men spelet var inte helt fläckfritt så där finns det mer att hämta vilket killarna säkert vill visa nästa match där BK Höllviken står för motståndet.

 

Matchens Lirare blir idag 2 spelare  Marco Hildalgo Olsson och Rigon Bajrami

 

 

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher