Intresseanmälan?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ FOTBOLL UNGDOM
HJÄRTA-TRADITION-STOLTHET
U19

Ystads IF FF
2 - 2
IFK Malmö FK
Ystads IF FF2 - 2IFK Malmö FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 20 juni, 14:00
Plats:Sandskogens IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130721064
Samling:11:30, Coop Froums parkering på Stadion
Aktivitetsinfo: Killar ni som bor i Malmö träffas på Coop Forums parkering  vid plan 9 kl. 11:30.!

Ni som är från Svedala samlas kl. 11:50 på stora parkeringen vid Cirkle K.

Khalid dig hämtar vi upp vid OK macken vid E65 kl. 12:10!

Killar ta med er ordentliga flaskor för vatten med tanke på att det kommer bli mkt varmt.

Likaså ta med ombyte (t-shirt) då vi ska samla in alla matchtröjor efter matchen!
Referat: Ystads IF FF - IFK Malmö FK
Första poängtappet.
2021-06-26 21:48

Bra väder och bra förutsättningar för dagens bortamatch mot Ystads IF FF som spelas på naturgräs.
 
Vi börjar matchen travande med en del felpass. Vi har svårt att vänja oss att spela på naturgräset och det tar tid innan vi kommer till rätta med spelet. I den 12 minuten får Marco en bra boll som han driver snabbt in mot målområdet och blir där nästan fälld och domaren blåser straff. Michele kliver fram men får inte till en bra straffspark vilket gör att målvakten utan större svårigheter räddar straffen.
 
I den 29 minuten revanscherar Michele med att göra mål, 0-1. Spelmässigt kommer vi inte upp i den nivån vi skall men samtidigt ger vi inte heller möjlighet till motståndarlaget att försöka spela sitt spel. 
 
Andra halvlek fortsätter vi prestera mindre bra på planen vilket resulterar i att motståndarna kan starta upp ett anfall och göra mål, 1-1 i 56:e minuten. Kort efter tar det för lång tid för vår mittback att fatta ett beslut vad han skall göra av med bollen vilket gör att motståndarna bryter spelet och gör ett mkt fint mål på distans där Melvin inte har en chans att kunna ta bollen, 1-2, 57 minuten.  Efter målet vaknar vi till liv och börjar pressa motståndarna hårt. Från den 75 minuten får i stort sett Ystads IF FF spelarna inte röra bollen, de kommer inte över sin planhalva. Vi radar upp chans efter chans men avsluten går utanför målburen. I 84:e minuten lyckas till slut Linus överlista målvakten och gör ett snyggt men enkelt mål, 2-2.  Vi är inte nöjda med ett oavgjort utan fortsätter pressa motståndarlaget hårt men de lyckas freda sig på ett bra sätt till domaren blåser av matchen.

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher