Intresseanmälan?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ FOTBOLL UNGDOM
HJÄRTA-TRADITION-STOLTHET
U19

BK Höllviken
4 - 3
IFK Malmö FK
BK Höllviken4 - 3IFK Malmö FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 16 september, 19:15
Plats:Höllvikens IP plan 2 konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130723042
Samling:17:30, Coops Parkering Stadion
Aktivitetsinfo: Spelarna från Svedala var på plats i Höllviken kl. 18:00! ni behöver inte åka in till Malmö.
Referat: BK Höllviken - IFK Malmö FK
En match att förtränga ur minnet
2021-10-15 15:47

Detta blev en match  som än i dag är en gåta hur vi kunde förlora den.

 

Vi börjar från början..

 

Första kvarten var jämn och Höllviken höll spelet uppe och vi förlorade mycket andra bollar dock så blir vi starkare och börjar ta över mer och mer och Hauramans fantastiska mål till 1-0 i 23:e min kändes logisk men här slappnar vi av lite och efter höllviken hörna är vi inte med på noterna och följdaktingen 1.0 i 37:e match minuten. Detta resultat står sig till paus och efter lite väl valda ord från ledarstaben så  ser det genast bättre ut i början på andra och det dröjer endast 5 minuter innan vi återtar ledningen genom  Rocky , vi fortsätter att spela bra men Höllviken sticker upp emellanåt utan att ge oss några större beskymmer .

 

Vi skapar mer och mer men det ska dröja till matchminut 73 innan Michele stänker in 3-1 och här borde det vara Game Over men men men.....efter detta målet är vi nog redan på väg hem då inviduella misstag leder till 2-3 sen  3-3  genom straff och som det inte vart illa nog så i sista minuten 3-4 genom ett självmål...Ridå!    Nu glömmer vi detta och ser framåt.

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher