Intresseanmälan?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ FOTBOLL UNGDOM
HJÄRTA-TRADITION-STOLTHET
U19

IFK Malmö FK
7 - 2
Staffanstorp United FC 2
IFK Malmö FK7 - 2Staffanstorp United FC 2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 september, 11:00
Plats:Malmö Stadionområdet Plan 9 konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130723036
Samling:09:45, Gamla Stadion omklädningsrum 2
Referat: IFK Malmö FK - Staffanstorp United FC 2
Hemsk början men trevligt slut.
2021-09-16 13:29

Denna matchen var ett bevis på att fotboll är en märklig sport.

 

Matchstart klockan 11.00 vilket aldrig är direlt populärt bland tonåringar och vårt gula lag behövde en stund för att inse att det var match då inte alls började bra utan Staffanstorp var på hugget mer än oss och efter ca 13 minuters spel  så vart vi lite vilsna och fick 0.-1 mot oss  efter lite missförstånd men mycket kvar att spela  och vi kommer in lite bättre i matchen efter deras mål dock så är det Staffanstorp som får en ny chans och gör 0-2 på ett bra avslut.

 

  Bara några minuter efter deras första mål så med 16 minuter spelade ser det lite mörkt ut men då vaknar killarna till liv och tar över rejält och  öser på mot en duktig Staffanstorp målvakt men inte ens han kan hindra Michelse från att reducera 1-2 i minut 20 och strax efter avspark så har vi bollen i vår ägo igen och Amar sätter 2-2.

 

vi har nu ett bättre spel och klart övertag där vi skapar en hel del chanser men får vänta till matchminut 40 då  Anton snyggt sänker in 3-2 , Strax innan borde vi haft en straff men domaren höll inte med så vi går in i halvtidsvilan med ledning 3-2 .

 

2:a halvllek fortsätter som den första slutade med stort spelövertag för oss och i minut 51 kommer straffen som Chippe sätter säkert.

Vissa Staffanstorpspelare blir frustrerade en till sådan grad att han drar på sig 2 gula inom bara några minuter så från matchminut 67 spelar vi 11 mot 10 och släpper inte på gaspedalen utan Alpay ökar på till 5-0 i 70:e och Chippe hittar nätmaskorna igen i 77 minuten så 6-2 som 2 minuter senare blir 7-2 genom Emin . En timmes bra spel gav 3 poäng och plus 5 i målskillnad och nu ser vi fram emot en tuff match på Torsdag kväll borta mot BK Höllviken.

 

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher