Intresseanmälan?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ FOTBOLL UNGDOM
HJÄRTA-TRADITION-STOLTHET
U19

IFK Malmö FK
12 - 0
FC Trelleborg
IFK Malmö FK12 - 0FC Trelleborg

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 oktober, 11:00
Plats:Malmö Stadionområdet Plan 9 konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130723056
Samling:09:45, omklädningsrum 2
Trupp:Ahmed Faour
Amar Sijaric
Anton Baqaj
Elham Torialai
Emin Fitre
Firas Jasim
Hauraman Tawfiq Jaffar
Linus Hellmark
Marco Hidalgo Olsson
Melker Sonesson
Melvin Jörgensen
Michele Gomez Paloma
Rigon Bajrami
Shqiprim Istrefi
Tyrone Dalundh
Victor Isgren
Referat: IFK Malmö FK - FC Trelleborg
Storseger efter långt ofrivilligt uppehåll
2021-10-15 16:04

Efter att haft drygt två veckor utan match pga av att 2 lag dragit sig ur serien så var det dags för match igen och pågarna var verkligen spelsugna.

 

Dagens gäster FC Trelleborg  har haft en tuff säsong och vi gjorde den ej lättare utan trampade gasen i botten från start  och i den 6:e minuten får Chippe ett skottläge utifrån och sätter snyggt 1-0.

Vi dominerar matchen fullständigt och  när  vigge nickar in 2-0 i 17:e så  känns det redan klart  men killarna vill mer och när sen Vigge nickar in 3-0 med från omöjlig vinkel så kommer känslan..detta är vår match och vår dag och mycket riktigt så fortsätter killarna på bästa sätt  Michele nätar till 4-0 i 34:e och Linus hakar på med 5-0 i den 37:e och strax innan paus så är Tyrone framme och stöter in 6-0 .

Ett noll i set menar 6-0 i halvlek.

 

Nu ska man inför andra inbilla spelarna att det står 0-0 och det ändrar Linus på i 50:e med sitt andra mål för dagen och 7-0  och bara 2 minuter senare rasslar det bakom den starkars Trelleborgs målvakten igen då Marco sätter 8-0 och nu blir Rigon väldigt offensive och stänker in 9-0 men killarna vill ha mer och Marco  passar på att även han göra sitt andra mål i matchen och således 10-0  med 10 minuter kvar och på dessa minuter hinner Emin göra 11-0 och Hauraman dussinet fullt 12-0 .

 

En gedigen laginsats och välbeövlig genomkörare inför Söndagens seriefinal borta mot Ystad IF FF i sista omgången.

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher