Plats:Malmö Stadionområdet plan 10 konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130946013
Samling:17:30, Samling på Plan 10
Aktivitetsinfo: Vi samlas 17:30 på klubbstugan. . Glöm inte skor, benskydd, handduk samt egen vattenflaska. Tänk på T-K-S redan ikväll.
Seger i hemmapremiären
2020-08-29 08:15
Glada spelare i "di gule" efter segern i hemmapremiären.
Oerhört bra genomförd match av "di gule" från första till sista minut. Många bra aktioner i alla lagdelar gjorde att vi var numret större än Höllviken.

Vår spelidé gör att vi skapar massa målchanser, men Höllvikens  duktiga målvakt höll laget kvar i matchen tills vi gjorde andra målet i mitten av tredje halvlek.

Fart, passningsspel, idéer, speluppbyggnad och försvarsspel. Framtiden är vår. Heja "di gule".

Resultat: 2-0 (0-0,1-0,1-0)