BK Olympic P060 - 1IFK Malmö Fotbollsklubb

Samling:18:00
Aktivitetsinfo: Träningsmatch borta mot BK Olympic P06.
Efter sju långa månader var det dags igen
2021-05-01 05:32

Restriktioner i Malmö har gjort att vi har inte kunnat spela matcher sedan oktober 2020. Under veckan kom lättnader av restriktioner vilket betydde att vi fick börja spela matcher igen. Äntligen! Det tog inte många minuter för oss att boka in träningsmatcher  efter nyheten om lättnader av restriktioner. Vi ställdes direkt mot seriesegrarna BK Olympic P06 på bortaplan. Tuff motståndare som spelade ut många lag under föregående år i Skåneserien. Matchen startar och vi visar direkt att det är vi som vill styra spelet. Vi gör en fantastisk första halvlek. Vi tillåter inte BK Olympic att komma upp och spelet utspelades mestadels på BK:s planhalva. Tillslut lyckas vi med sista passen där Ibbe frispelar Medin som placerar bollen bakom BK:s målvakt, 1-0! Till andra halvlek byter vi ut hela 6 spelare vilket gör att BK kommer in i matchen mer och mer. Andra halvlek blir en tuff drabbning där vi är närmare 2-0 målet än BK en kvittering. Domare blåser av matchen och vi går segrande denna gången. Beröm går till dessa fantastiska killar som visar att IFK Malmö har något stort på gång. Returmatch väntar 14 maj på Malmö stadion.