IFK Malmö startar ett U17-lag
2020-11-17 19:58

IFK Malmö bygger framtiden!

Nu står det äntligen klart, IFK Malmö startar ett U17-lag. Efter att IFK Malmös A-lag avancerat till Ettan så har vi valt att utöka klubben med ytterligare ett lag i ungdomsledet. Vi kommer att starta ett U17-lag med seriestart säsongen 2021 och våra ambitioner är att etablera ett elitlag, där spelare kan utvecklas och ta nästa kliv i karriären. Vår vision är att utveckla spelare på bästa möjliga sätt och på så vis nå goda resultat för såväl spelare som förening. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter, både individuellt och med fokus på laget. Vill du vara en del av denna anrika klubb och ta nästa steg i din karriär? För ev. provspel samt mer information kontakta :

Fredrik.rundgren@ifkmalmo.se