Lunds BK - IFK Malmö
2021-06-13 16:19

Matchen idag spelades borta mot Lunds Bk. En inledningsvis jämn och intensiv match men möjligheter för båda lagen. Efter ett skott i ribban och storspel av IFK Malmös målvakt slutade första halvlek 0-0. I andra halvlek var fortsatt intensivt och allt fler lägen skapades. Lund missade först en straff innan de tog ledning med 1-0 genom ett friläge som lobbades i mål. Men IFK fortsatte kämpa och med 10 minuter kvar av matchen kom ett fint inlägg som skarvades vidare till en fristående Elias skvätte som kunde nicka in 1-1. Med bara få minuter kvar kunde IFK tagit ledningen på frispark precis utanför straffområdet, men målvakten stod i vägen. Matchresultatet skrevs till 1-1 på ett soligt Klostergårdens IP!
#ifkmalmöfotboll #ifkmalmö #hejadigule #ifkmalmöu17

Forza IFK Malmö 2021-08-17 07:37