Plats:Limhamns IP
Samling:15:30, Limhamns IP
Vi är både nuet och framtiden
2021-11-01 10:18

Återigen visar vi att vi är ett lag som är svårslagna. För två veckor sedan spelade vi 1-1 mot FC Rosengård som slutade på 2:a platsen i Skåneserien A. Det vi såg i den matchen var att vi var mycket bättre organiserad i alla lagdelar och det gjorde att vi kunde mycket väl gått segrande från den matchen med 4-1 om inte mer med tanke på hur många målchanser vi skapade i andra halvleken. Igår mötte vi LB07 som slutade 3:a i Skåneserie A precis bakom Rosengård i tabellen. Även denna match spelar vi mycket organiserat vilket gör att LB07 har svårt att skapa några klar chanser. Andra halvlek tar vi kommandot och börjar sätta LB07 försvaret på prov och till slut får vi in 1-0 målet med 5 minuter kvar av matchen. Fantastisk match som ger oss signaler att vi är ett lag som är både nuet och framtiden. Forza Di Gule