Matchnummer: 130972006
Samling:11:00, Coop parkering
8:e raka i 30 graders värme
2022-08-15 10:58

Matchavspark 13:00 och temperaturvisaren stod på 30 grader. Det gällde att komma maximalt förbereda för att klar av värmen. Trelleborg öppnar matchen starkt och vi hade svårt att hitta rätt i försvaret. Vi jobbar på men är verkligen inte nöjda med försvarsspel samt uppspelet från spelyta 1 i första halvleken. Trots det så är vi livsfarliga när vi ställer om och det visar vi redan i 5:e minuten när vi blixtrar till med en kontring som resulterar i ledningsmål. Trelleborg spelar bra i första halvleken och helt rättvist kvitterar i den 10:e minuten. Men jo mer matchen pågick började vi hitta rätt på alla fronter. Detta gör att i den 40:e minuten tar vi återigen ledningen och går till pausvila med 2–1. Vi gör lite justeringar i paus vilket resulterade i att vi tar helt kontrollen över matchen och ser till att Trelleborg får svårt att äga bollen. Vi hinner göra 2 mål till innan domaren blåser av matchen. Skön seger trots den mediokra första halvlek. Härligt att visa några Trelleborgs supportar på denna match att killar som är 14-16 år gamla har mer i huvudet än dom! Skamligt beteende!