Välkommen till IFK Malmö FK P15 (2006-2007)

I menyn ovan finner ni allt ni behöver veta om

IFK Malmös P15  (födda 2006-2007)

Referat: IF Lödde - IFK Malmö FK
IFK Malmö P06 dominerar
2021-09-20 10:07

I omgång 6 mötte vi Lödde IF på bortaplan. Redan efter 1 minut spelar vi oss till en målchans som skulle resulterat i mål men vi missar den. Vi fortsätter med samma intensitet och efter 10 minuter står det 0-3 och matchen är avgjord. Resten av matchen fullföljer vi vår matchplan och tillåter inte Lödda att hänga med. Matchen slutar med 0-5 seger.

Matchfakta: Lödde IF vs IFK Malmö

Resultat : 0 - 5

Skott på mål: 3 - 15

Gula kort: 0 - 0

Bollinnehav: 30 - 70%

Referat: Vellinge IF - IFK Malmö FK
Skön seger i Höstväder
2021-09-16 09:38

I 5:e omgången i serien ställdes vi mot välväxta killar i Vellinge IF. I och med att vi förlorade mot Höllviken i omgång 4 så ville vi visa att det var bara ren tur att Höllviken gick segrande från den matchen.  Vi kontrollera matchen från början till slut och Vellinge ska vara glada att resultatet stannade bara på 0-2. Många fantastiska aktioner från alla killar i laget. Nu laddar vi om till söndagens bortamatch mot IF Lödde. Forza Di Gule.

Referat: IFK Malmö FK - Eskilsminne IF
Vinsttåget rullar vidare
2021-09-01 09:42

I tredje matchen i Skåneserien ställdes vi mot Eskilsminne IF som vi har nu mött ett par gånger senaste året. Trots bara 1-0 (1-0) seger så övertygade vi stort i spelet även denna matchen. Vi skapar många chanser men målvakten i Eskilsminne storspelade. Otroligt bra försvarsspel genom hela matchen gör att Eskilsminne aldrig lyckas komma till avslut. Beröm till hela truppen #wecreatethefuture

Referat: Eslövs BK - IFK Malmö FK
IFK Malmö P15 dominerar stort
2021-08-24 05:30

I söndags ställdes vi mot Eslöv BK i P15 Skåneserien. Redan på uppvärmningen såg man att vi var taggade att spela en match på hög nivå. Och som vi gjorde det! Fantastiska aktioner radades upp med fantastisk kollektiv spel gjorde att Eslöv fick jobba mycket utan boll. Synd att den enda skottet som kom från Eslöv i matchen resulterade i mål. Det var riktigt snyggt frisparksmål från 25 meter. Ska vi vara missnöjda med något i matchen så är det alla dom missade chanser till att göra fler mål. Till helgen väntar hemmamatch mot akademi laget Eskilsminne. Här vill vi inte vara sämre vilket bäddar för en fantastisk tillställning. Forza Di Gule!

Matchfakta: Eslöv BK vs IFK Malmö

Resultat: 1 - 5

Skott på mål: 1 - 20

Gula kort: 1 - 0

Bollinnehav: 20 - 80%

Forza IFK Malmö
2021-08-17 07:36
Malmö stadion arena

Hej alla, på lördag 21/8 kl. 16:00 spelar IFK Malmö mot Ljungskile SK i Ettan på Malmö Stadion. För att vi ska göra inramningen ännu bättre har IFK Malmö valt att bjuda på gratis inträde till alla sina spelare och deras föräldrar till denna matchen. Det kommer skickas ut kallelse genom sportadmin där ni svarar om ni kommer eller inte. Kiosk och grill kommer finnas på plats.  Vi hoppas att alla kommer och hejar fram Di Gule ett steg närmare Superettan.