Välkommen till IFK Malmös P14 (2007)

IFK Malmö ungdom fortsätter att växa
2020-04-27 12:36
Abdul ”Abbe” Daknache
I helgen blev det klart att
Abdul ”Abbe” Daknache kommer ta över som huvudtränare för IFK Malmö P07/08 gruppen. Abbe börjar träna laget 27/4 på Kroksbäcks IP. IFK Malmö välkomnar Abbe och önska honom och laget en rolig och lärorik framtid.
Dags för omstart
2020-04-08 16:02
Hej!

Barn som tillhörde denna gruppen kommer starta träna igen 27/4 kl. 18:30 på Kroksbäcks IP konstgräs.

Övriga som vill börja träna och spela med denna gruppen ska skicka intresseanmälan som ni hittar längst upp på hemsidan. I IFK Malmö är det gratis att träna och spela fotboll upp till 15 år.