Välkommen till IFK Malmös P12 (2009)
I menyn ovan finner ni allt ni behöver veta om IFK Malmös P12 (födda 2009).

Forza IFK Malmö
2021-08-17 07:35
Malmö stadion arena

Hej alla, på lördag 21/8 kl. 16:00 spelar IFK Malmö mot Ljungskile SK i Ettan på Malmö Stadion. För att vi ska göra inramningen ännu bättre har IFK Malmö valt att bjuda på gratis inträde till alla sina spelare och deras föräldrar till denna matchen. Det kommer skickas ut kallelse genom sportadmin där ni svarar om ni kommer eller inte. Kiosk och grill kommer finnas på plats.  Vi hoppas att alla kommer och hejar fram Di Gule ett steg närmare Superettan.

Back to work
2021-07-21 19:07

Hej allihopa!!!

Det är dags för nya utmaningar samt för nya utvecklingar.

Hoppas att alla känner sig taggade inför vår höst säsongen.

Vår första träning inför höst säsongen är måndag 26/7 kl. 18.30 på Kroksbäcks IP.

Välkomna alla.

Mvh tränare Mirzan.

Inställd träning 3/2
2021-02-03 16:50
Hej alla.

Tyvärr är det inte möjligt att genomföra träningen idag  (onsdag 3/2 ) pga. mycket snö på planen och det finns risk får halka.
Vi tar nya tag på fredag om vädret tillåter.

Mirzan Malkoc
Dagens träning inställd
2021-01-29 12:36
Hej allihopa!!!

Dagens träning ( 29/1 ) är INSTÄLLD pga. kyla!

Vi tränar igen på måndag  1/2 kl. 17.00.

Tränare Mirzan Malkoc
Säsong start 2021
2021-01-24 12:20
Hej allesammans!

Hoppas att ni har haft en fin ledighet. Och att ni är taggade att börja spela fotboll.
Restriktioner har lättats nu och vi kan återgå tillbaka till våra träningar.

Vår första träning i år sätter igång imorgon MÅNDAG 25/01  KL. 17.00 på Kroksbäcks IP .

Fortfarande gäller vid minsta symptom stanna hemma. Vad gäller åskådare ( föräldrar ) dem hålls på avstånd bakom staketet.

Medtags egna vattenflaskor och tänk på att ha varma kläder.

Välkomna!!!