Fotbollsskola P6/5

Välkommen till IFK Malmös Fotbollsskolan (2015-2016)
I menyn ovan finner ni allt ni behöver veta om IFK Malmös Fotbollsskola (2015-2016)

I kalendern kan ni se gruppens aktiviteter och var dessa utövas.

Har ni några frågor finns kontaktuppgifter till ledarna under "Kontakt" i menyn.
Dagens träning inställd
2021-04-13 17:08

Hej alla, dagens träning inställd pga. dåligt väder. Nästa vecka träning som vanligt.

Sommarsäsongen drar igång 6/4
2021-04-05 20:29

Imorgon (tisdag) 6/4 18:30 drar IFK Malmös Fotbollsskolan igång. Träningar sker på Kroksbäcks IP (konstgräs). Kalender är uppdaterad.

Vintersäsong 2020/21 är slut
2021-03-26 11:30

Denna veckas träning var sista träningen för vintersäsongen. Nästa vecka är det inga träningar pga. Påsklovet. Vi kommer få nya tider (Sommarsäsong) och platser tilldelade till oss under nästa vecka där vi kommer återkomma till er när och var ska träningar hållas. Troligtvis så kommer träningar att hållas utomhus. Glöm inte att ladda ner appen Sportadmin för medlemmar så ni kan hålla koll på lagets kalender, inställda träningar, nyheter m.m. IFK Malmö FK vill passa på och tacka alla för en fantastisk Vintersäsong som präglades av många glada barn och utvecklande träningar. Är det någon som kan tänka sig att vara ledare eller tränar för någon åldersgrupp i IFK Malmö FK så är det bara att återkomma till Osman Sudic.

Inställd träning 23/2
2021-02-17 09:06
Hej alla, tisdag 23/2 är träningen inställd pga. arrangemang i Kombihallen.

IFK Malmö FK Ungdom
Fotbollsskolan för barn födda 2016
2021-02-08 21:30
Nu öppnar IFK Malmö FK upp för barn födda 2016 att söka sig till IFK Malmös Fotbollsskolan. Träningar hålls i Kombihallen under vintertid. Sökning sker genom att skicka in Intresseanmälan som ni hittar längst upp på startsidan. Efter att ni har skickat in intresseanmälan kommer ni få mail om ni har fått plats eller inte. Begränsat med antal platser! För mer information kontakta ungdomsansvarig.