Bli medlem i IFK Malmö Fotbollsklubb
Välkommen till IFK Malmö Fotboll Ungdom
Här hittar ni all information ni behöver kring klubbens ungdomslag.

Välj vilket lag ni vill söka information om i toppmenyn och klicka er fram till kalendrar, trupper med mera.

Är ni intresserade av att provspela eller träna något av lagen? Fyll i intresseanmälan längst upp på sidan. När vi har erhållit denna återkopplar vi med mer information.

I IFK Malmö betalar ingen medlemskap eller träningsavgift upp till 15 års ålder tack vare projektet "Fri lek åt alla".

För övriga frågor skicka ett mejl till ungdom@ifkmalmo.se
#WeCreateTheFuture
2021-09-28 11:56

IFK Malmö U17 spelare Emin Halilovic är uttagen till STU truppen Pojkar 05 Sydväst som ska spela en match mot Nordvästzonen onsdag 13 oktober i Uppåkra. Avspark 18:30. IFK Malmö önskar Emin lycka till💛🔝⚽️🍀

Dan Sukker stöttar Fri Lek Åt Alla
2021-09-15 09:27
Glada Di Gule barn i IFK Malmös Fotbollsskolan

Tusen tack till Dan Sukker för er stöttning med vårt projekt Fri Lek Åt Alla. Er uppbackning innebar att vi kunde inskaffa träningströjor till alla barn under 15 år.

Vi är djupt tacksamma för samarbetet och hoppas att ni stöttar vårt projekt även i framtiden.

Hej på er
2021-09-07 09:15

Hej på er!

Just nu har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på www.intersport.se<http://intersport.se>

Ett perfekt läge att köpa det ni behöver för en aktiv höst.

När du handlar allt från fotbollsskor och hockeyklubbor till regnkläder, sneakers och sportmode på Intersport får både du och IFK Malmö FK bonus. För du har väl valt IFK Malmö FK att stötta extra på ”Mina sidor”?

P13 (2008)
IFK Malmö Fotboll utökar
2021-08-26 14:22, P13 (2008)
"Di gule" firar avancemanget till Ettan på Malmö Stadion. Foto: Christoffer Borg Mattisson/Bildbyrån 2020

IFK Malmö planerar att utöka ungdomsverksamheten med ett nytt lag. Samtliga pojkar som är födda 2008 är välkommna att skicka in intresseanmällan som ni hittar på vår ungdomsportal (ifkmalmo.se/ungdom). När vi har erhållit denna återkopplar vi med mer information.

Processen är i gång att hitta lämplig tränarstab till laget.

Om du är tränare och kan tänka dig träna detta laget vänligen kontakta undertecknad.

Osman Sudic

IFK Malmö Fotbollsklubb
Lennart Strands stig
E-post: osman.sudic@ifkmalmo.se

Ungdomar gav extra push
2021-08-22 08:31
Malmö Stadion Foto: Osman Sudic

IFK Malmö tackar alla ungdomar och deras föräldrar för den fantastiska stödet från läktaren på gårdagens segermatch mot Ljungskile. Tillsammans mot toppen.

Hjärta-Tradition-Stolthet

IFK Malmö FK Ungdom