Bli medlem i IFK Malmö Fotbollsklubb
Välkommen till IFK Malmö Fotboll Ungdom
Här hittar ni all information ni behöver kring klubbens ungdomslag.

Välj vilket lag ni vill söka information om i toppmenyn och klicka er fram till kalendrar, trupper med mera.

Är ni intresserade av att provspela eller träna något av lagen? Fyll i intresseanmälan längst upp på sidan. När vi har erhållit denna återkopplar vi med mer information.

Medlemsavgiften är 200 kronor för alla upp till och med 15 år. Därefter 400 kronor.

För övriga frågor, skicka ett mejl till ungdom@ifkmalmo.se
P14 (2008)
IFK Malmö P08 är igång
2022-01-22 20:55, P14 (2008)
Abdirezak Aden Mohammed & Oscar Niclas Andersson. Foto: Osman Sudic

Många har väntat på denna nyhet! Vi är glada att meddela att Abdi och Oscar kommer ta sig an uppgiften att leda IFK Malmö P08. Träningsstart är måndag 31/1 17:00 Kroksbäcks IP konstgräs. Vid intresse skicka in intresseanmälan. Ni som har redan skickat intresseanmälan måste svara på kallelse i sportadmin appen för att behålla er plats i gruppen.

Osman Sudic: Abdi & Oscar är två tränare som jag tror kommer komma långt i sina tränarkarriär. Med vår spelarutbildningsplan Den Gula Vägen kommer dom att utveckla spelar till att klara av dom utmaningar som behövs för att bli elitspelare. Är du född 2008 missa inte chansen!

Välkomna Abdi & Oscar, Forza Di Gule!

IFK MALMÖ FK

Intervju med huvudtränaren Osman Sudic
2022-01-21 10:45, U16
Osman Sudic. Foto: Samir Popaja

Intervju med huvudtränaren Osman Sudic

Sudic, hur har försäsongen sett ut hittills?

• Vid starten av försäsongen så kunde vi konstatera att vi kunde starta på mycket högre intensitet än vi hade räknat med. Killarna har varit fantastiska hittills. Otroligt mycket jobb har lagts ner dessa tre inledande veckor men det återstår mycket kvar som ska göras innan vi sätter punkt för denna försäsong.

Hur många är ni i ledarstaben i år?

• Vi är tre tränare, jag som huvudtränare, Ahmedina assisterande tränare och Filip målvaktstränare. Tycker att vi utför våra uppgifter galant! Så inga nya tillskott på denna front så som det är nu.

Hur ser truppen ut i år?

• Vi har i stort sett samma trupp som förra året. Vi jobbar med 22 spelare inkl. två målvakter. Två spelare, en målvakt och en utespelare slutade av olika anledningar vilket gjorde att vi öppnade upp dessa två platser för nya spelare. Utespelare är bekräftad och vi har målvaktspositionen som ev. är klar om någon vecka.

Hur ser målsättningar ut denna säsong?

• Vi har både kortsiktiga och långsiktiga målsättningar som vi vill uppnå. Vi har inlett sista delen av spelarutbildningen och i år är det dags att testa vingar på högre nivå. Vi ser framemot årets utmaningar.

Två av U19 spelare har blivit uppflyttade till A-laget. Kommer vi se någon från denna trupp göra den resan inom snar framtid?

• Absolut! IFK Malmös verksamhet har växt till sig ordentligt senaste två åren och vi är stolta att vara med på denna fantastiska resa. Snart kommer mer nyheter som bekräftar vårt fantastiska arbete som vi gör i IFK Malmö.

Nyheter? Kan du avslöja något nu?

• Tyvärr, men nyheten kommer stärka vår tro på våra idéer och vår spelarutbildningsplan ”Den Gula Vägen”

Kommer vi snart se brodern Ahmedin ”Medo” Sudic i någon ledarstab i IFK Malmö?

• Haha, bollen är i rullning:)

Några sista avslutande ord Sudic?

• Håll i er, nu går det undan😊

Stort tack Sudic för denna gång!

IFK Malmö U16 redaktion

IFK Malmö ungdom har börjat leverera igen
2022-01-20 12:57
Victor Isgren och Michele Gomez Paloma. Foto: Jesper Andersson

I fjol visade Michele Gomez Paloma och Victor Isgren från IFK Malmös duktiga U19-lag framfötterna på allvar. Nu har båda förärats A-lagsavtal och därmed flyttats upp i A-truppen, endast 18 och 17 år gamla.

Under sommaren blev de uttagna till cupmatchen på Österlen. Därefter var Isgren uttagen i flera av matcherna på höstkanten och fick bland annat hoppa in på Limhamns IP mot Vänersborgs IF.

Ifkmalmo.se kände Skender Lapovski – en av klubbens ungdomsledare – på pulsen, beträffande de båda.

– Vi har tränat Michele under de två åren som U19-laget funnits och ”Vigge” lyckades jag övertala till att fortsätta i IFK då han höll på att lägga av med fotbollen häromåret i Janstorps AIF.

– Båda två är mycket bra killar och ett par riktiga vinnarskallar. Michele är en spelare med offensiva kvaliteter och spelar gärna i en offensiv mittfältsroll. Victor är stabil och kan spela både till vänster och höger i försvaret. Vi är mycket glada att de nu får chansen i A-truppen.

Kan man förvänta sig fler spelare som tar steget upp så småningom?

– Absolut, vi har ett antal unga lovande killar som exempelvis Micheles lillebror Marco och även en fyra, fem stycken 03:or och 04:or som är riktigt intressanta. Till och med en och annan 05:a finns där också som vi hoppas mycket på.

– Vi tror och hoppas på en bra säsong för vårt U19-lag med spännande utveckling hos många av spelarna.

Michele Gomez Paloma:

– Jag är väldigt tacksam och glad över att ha skrivit på mitt första kontrakt. Det var inget svårt val då jag spelat i klubbens U19-lag. Jag hoppas få chansen och förtroendet att få kliva in på plan och visa vad jag går för. Det är ett spännande år helt enkelt.

Victor Isgren:

– IFK Malmö är en klubb som jag känner kan utmana och utveckla mina kunskaper inom fotboll.

– Steget upp i A-truppen skapar en utmaning i mitt spel och jag ser fram emot att få delta i matcher. Laget har imponerat och jag tycker det ska bli roligt att få vara med i de väntande matcherna. Tränaren visar en tydlig struktur och jag kan känna att detta blir en intressant period i mitt liv.

God Jul & Gott Nytt År
2021-12-25 21:58

GE BORT SPORT
2021-12-09 16:28
Beställ innan 15/12 för leverans innan Jul

När du handlar på https://www.intersport.se  är du samtidigt med och stöttar IFK Malmö Fotboll.

För du har väl valt IFK Malmö Fotbollsklubb som förening att stötta extra på ”Mina sidor”?

IFK Malmö Fotboll

Intersport