Intresseanmälan?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ FOTBOLL UNGDOM
HJÄRTA-TRADITION-STOLTHET

Bli medlem i IFK Malmö Fotbollsklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till IFK Malmö Fotboll Ungdom
Här hittar ni all information ni behöver kring klubbens ungdomslag.  

Välj vilket lag ni vill söka information om i toppmenyn och klicka er fram till kalendrar, trupper med mera.  
 
Är ni intresserade av att provspela eller träna något av lagen? Fyll i intresseanmälan längst upp på sidan. När vi har erhållit denna återkopplar vi med mer information. 

Medlemsavgiften är 200 kronor för alla upp till och med 15 år. Därefter 400 kronor. 
 
För övriga frågor, skicka ett mejl till ungdom@ifkmalmo.se
U17
Referat: Trelleborgs FF - IFK Malmö FK
8:e raka i 30 graders värme
2022-08-15 10:58, U17

Matchavspark 13:00 och temperaturvisaren stod på 30 grader. Det gällde att komma maximalt förbereda för att klar av värmen. Trelleborg öppnar matchen starkt och vi hade svårt att hitta rätt i försvaret. Vi jobbar på men är verkligen inte nöjda med försvarsspel samt uppspelet från spelyta 1 i första halvleken. Trots det så är vi livsfarliga när vi ställer om och det visar vi redan i 5:e minuten när vi blixtrar till med en kontring som resulterar i ledningsmål. Trelleborg spelar bra i första halvleken och helt rättvist kvitterar i den 10:e minuten. Men jo mer matchen pågick började vi hitta rätt på alla fronter. Detta gör att i den 40:e minuten tar vi återigen ledningen och går till pausvila med 2–1. Vi gör lite justeringar i paus vilket resulterade i att vi tar helt kontrollen över matchen och ser till att Trelleborg får svårt att äga bollen. Vi hinner göra 2 mål till innan domaren blåser av matchen. Skön seger trots den mediokra första halvlek. Härligt att visa några Trelleborgs supportar på denna match att killar som är 14-16 år gamla har mer i huvudet än dom! Skamligt beteende!    

U17
Referat: IFK Malmö FK - Lunds BK 
Seger i premiären
2022-08-08 11:03, U17

I vår serie slutade vi på andra platsen 1 poäng efter Lunds BK P05 gänget. Nu när P17 Skåneserien Höst drog i gång ställdes vi mot just dom i premiären. Trots bra start från vår sida så hamnar vi i underläge i 19:e minuten. Vi fortsätter med vårt spel och Lund har svårt att hantera vår snabbhet. I den 32: a minuten kommer kvitteringen med otroligt vackert anfall. I paus är det inte mycket snack utan bara att gå ut och gör exakt samma jobb som i första halvleken var direktiv. Lund spelar mycket långa bollar och får utdelning på ett sådant anfall i 53:e minuten där dom sätter in ett retur från ett avslut utanför straffområdet. Vi vill inte vara sämre och svarar redan i den 56:e minuten med en till drömanfall där bollen skruvar sig in i bortre krysset. Vi tar över spelet och kommer till många avslut men det dröjer till 88:e minuten innan vi gör segermålet. Återigen ett anfall som få lag kan försvara sig mot. Stort beröm till hela truppen och den fantastiska prestationen mot 1–3 år äldre motstånd! 
 

Go & Glad midsommar
2022-06-23 12:18

IFK Malmö önskar alla våra fantastiska ledare, funktionärer, spelare, supportrar och samarbetspartners en riktigt Go & Glad midsommar! 

 

Dags för Sommaruppehåll 2022
2022-06-16 11:01
IFK Malmö P9

IFK Malmö FK vill tacka alla tränare, ledare, spelare och anhöriga för denna fantastiska första halvåret. Vi önskar alla en skön sommar med många glada och soliga dagar! 

 

Gula hälsningar 

 

IFK Malmö FK 

U17
Referat: Teckomatorps SK - IFK Malmö FK
Totalfotboll i Teckomatorp
2022-06-14 12:14, U17

I sista tävlingsmatchen för vårsäsongen mötte vi fysiskt starka Teckomatorps SK. Otroligt bra prestation av hela laget gjorde att några spelare i Teckomatorp valde att spela fult, speciellt i andra halvleken. Självklart tråkigt när motståndare inte accepterar denna stora skillnad på nivå och väljer istället fokuseras på att skada spelare. Domare ger ett rött kort till en spelare som skallar vår målvakt utan någon anledning. Otroligt dåligt beteende av några spelare i Teckomatorps SK! Matchen slutar med seger 5-1 där vi släpper in ett mål i sista sekunden. Annars fram till dess så var det totalfotboll som gällde från vår sida. Det återstår två veckor av tuffa träningar sedan tar vi välförtjänt semester. Stort tack till alla som har ställt upp med körningar till bortamatcher och vi hoppas att fler hjälper till just med detta efter sommaren.

 

Gula hälsningar      

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
U19, 14/08 12:16 
U17, 08/08 11:03 
P13 (2009), 29/07 11:59