Intresseanmälan?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ FOTBOLL UNGDOM
HJÄRTA-TRADITION-STOLTHET

Bli medlem i IFK Malmö Fotbollsklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till IFK Malmö Fotboll Ungdom
Här hittar ni all information ni behöver kring klubbens ungdomslag.  

Välj vilket lag ni vill söka information om i toppmenyn och klicka er fram till kalendrar, trupper med mera.  
 
Är ni intresserade av att provspela eller träna något av lagen? Fyll i intresseanmälan längst upp på sidan. När vi har erhållit denna återkopplar vi med mer information. 
 
I IFK Malmö betalar ingen medlemskap eller träningsavgift upp till 15 års ålder tack vare projektet "Fri lek åt alla". 
 
För övriga frågor skicka ett mejl till ungdom@ifkmalmo.se
AC Milan kommer till Malmö
2021-05-21 10:54

Hej alla medlemmar,

Vi skickar detta erbjudande eftersom AC Milan Academy Junior Camp arrangerar en högkvalitativ fotbollsskola tillsammans med IFK Malmö 2-6 augusti 2021 för barn mellan 9-16 år. AC Milan Academy Junior Camp erbjuder en unik möjlighet för IFK Malmös medlemmar och nätverk i form av rabattkod på -15% på deltagande på fotbollsskolan. Denna rabattkod kan medlemmarna dela med nätverk, bekanta, familj och vänner.

Rabattkod: MALMÖ
Koden är aktiv fram till 7 juni 2021, så skynda dig med din anmälan.

Anmälan görs här: https://nordicjuniorcamps.se/produkt/camp-malmo/Vad som ingår:

✅ 5 dagars fotbollsläger med stor inblick i AC Milans berömda fotbollsmetodik.
✅ Ansvarliga huvudtränare från AC Milans fotbollsakademi + NJCs egen svenska Uefa Pro licens tränare + Lokala svenska assistent tränare
✅ Lunch och frukt ingår alla 5 dagar
✅ Diplom ceremoni
✅ AC Milan Puma klädes kit
✅ Återbetalning om eventet tvingas ställas in pga Corona

Tränare från AC Milan ungdomsakademi tillsammans med Nordic Junior Camps egen UEFA Pro License tränare kommer att vara närvarande samtliga 5 dagar under fotbollsskolan för att förmedla AC Milans unika fotbollsmetodik. Träningen kommer att vara på spelarnivå, där både lek och målinriktad träning är på programmet. Alla deltagare kommer att delas upp efter ålder och nivå så alla deltagare får en bra upplevelse.


Nordic Junior Camps är ett skandinaviskt företag som är officiell partner med AC Milan och deras fotbollsakademi. Nordic Junior Camps mål är att träna glada unga spelare och bidra till deras utveckling genom våra fotbollsskolor.


 

Gula hälsningar 
 
IFK Malmö FK 

 

IFK Malmö arrangerar Milan Junior Camp
2021-05-16 17:50
FK Malmö arrangerar AC Milan Academy Junior Camp mellan den 2 och 6 augusti.

AC Milan Academy Junior Camp kommer till Malmö i augusti. IFK Malmö är en av endast två svenska föreningar som kan erbjuda alla barn och ungdomar träning under ledning av tränare från klassiska AC Milan. 

Arrangemanget kommer att äga rum mellan den 2 och 6 augusti.

 

– Det känns väldigt bra att kunna presentera ett samarbete med en så stark klubb som AC Milan, konstaterar Osman Sudic, stolt ungdomsansvarig i IFK Malmö.

 

Många fantastiska fotbollsspelare har visat upp sina konster i Milans tröja. En handfull av dessa är från Sverige och inkluderar Zlatan Ibrahimovic, landets i särklass bästa spelare genom tiderna.

 

– Vi ger denna möjlighet till alla unga spelare som vill få kvalitetsträning i en vecka och kan erbjuda bra planer samt välutbildade ledare, vilket känns väldigt roligt, säger Sudic.

 

AC Milan Academy Junior Camp riktar sig till både flickor och pojkar mellan 9 och 16 år. Redan nu är anmälan öppen på nordicjuniorcamps.com

 

Priset är 3 790 kronor per deltagare och då ingår Pumas AC Milan-kit med matchtröja, shorts och strumpor samt lunch, frukt och diplom.

 

Har du frågor eller funderingar? Kontakta Lars Björk på 070-544 21 71 eller lars.bjork@ifkmalmo.se

 

Mer detaljerad information finns på nordicjuniorcamps.com

P15 (2006)
Referat: IFK Malmö Fotbollsklubb - BK Flagg U16
Vinst mot P16 Skåneserie lag
2021-05-08 17:29, P15 (2006)
IFK Malmö P06 ser på när IFK Malmö U17 spelar i premiären

Andra träningsmatchen i år blev mot Skåneserie laget BK Flagg P16. Redan efter 10 minuter låg vi under 2-0 där BK Flagg gör målen efter två misstag i försvaret. Efter den andra målet skärper vi oss och börjar hitta tillbaka till vårt spel. Vi höjer tempo på spelet och chanser börjar komma. Vi vänder matchen i förstahalvleken till 4-2. Andra halvlek går vi ut och spelar med stort bollinnehav. Matchen slutar 8-2 och beröm går till hela laget. 

P15 (2006)
Referat: BK Olympic P06 - IFK Malmö Fotbollsklubb
Efter sju långa månader var det dags igen
2021-05-01 05:32, P15 (2006)

Restriktioner i Malmö har gjort att vi har inte kunnat spela matcher sedan oktober 2020. Under veckan kom lättnader av restriktioner vilket betydde att vi fick börja spela matcher igen. Äntligen! Det tog inte många minuter för oss att boka in träningsmatcher  efter nyheten om lättnader av restriktioner. Vi ställdes direkt mot seriesegrarna BK Olympic P06 på bortaplan. Tuff motståndare som spelade ut många lag under föregående år i Skåneserien. Matchen startar och vi visar direkt att det är vi som vill styra spelet. Vi gör en fantastisk första halvlek. Vi tillåter inte BK Olympic att komma upp och spelet utspelades mestadels på BK:s planhalva. Tillslut lyckas vi med sista passen där Ibbe frispelar Medin som placerar bollen bakom BK:s målvakt, 1-0! Till andra halvlek byter vi ut hela 6 spelare vilket gör att BK kommer in i matchen mer och mer. Andra halvlek blir en tuff drabbning där vi är närmare 2-0 målet än BK en kvittering. Domare blåser av matchen och vi går segrande denna gången. Beröm går till dessa fantastiska killar som visar att IFK Malmö har något stort på gång. Returmatch väntar 14 maj på Malmö stadion. 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P15 (2006), 15/06 10:49 
U17, 13/06 16:19 
U19, 10/06 08:12 
U19, 03/06 13:21 
U19, 22/05 14:19