Välkommen till IFK Malmös U19
I menyn ovan finner ni allt ni behöver veta om IFK Malmös U19

Referat: IFK Malmö FK - FC Trelleborg
Storseger efter långt ofrivilligt uppehåll.
2021-10-15 16:04

Efter att haft drygt två veckor utan match pga av att 2 lag dragit sig ur serien så var det dags för match igen och pågarna var verkligen spelsugna.

Dagens gäster FC Trelleborg  har haft en tuff säsong och vi gjorde den ej lättare utan trampade gasen i botten från start  och i den 6:e minuten får Chippe ett skottläge utifrån och sätter snyggt 1-0.

Vi dominerar matchen fullständigt och  när  vigge nickar in 2-0 i 17:e så  känns det redan klart  men killarna vill mer och när sen Vigge nickar in 3-0 med från omöjlig vinkel så kommer känslan..detta är vår match och vår dag och mycket riktigt så fortsätter killarna på bästa sätt  Michele nätar till 4-0 i 34:e och Linus hakar på med 5-0 i den 37:e och strax innan paus så är Tyrone framme och stöter in 6-0 .

Ett noll i set menar 6-0 i halvlek.

Nu ska man inför andra inbilla spelarna att det står 0-0 och det ändrar Linus på i 50:e med sitt andra mål för dagen och 7-0  och bara 2 minuter senare rasslar det bakom den starkars Trelleborgs målvakten igen då Marco sätter 8-0 och nu blir Rigon väldigt offensive och stänker in 9-0 men killarna vill ha mer och Marco  passar på att även han göra sitt andra mål i matchen och således 10-0  med 10 minuter kvar och på dessa minuter hinner Emin göra 11-0 och Hauraman dussinet fullt 12-0 .

En gedigen laginsats och välbeövlig genomkörare inför Söndagens seriefinal borta mot Ystad IF FF i sista omgången.

Referat: BK Höllviken - IFK Malmö FK
En match att förtränga ur minnet
2021-10-15 15:47

Detta blev en match  som än i dag är en gåta hur vi kunde förlora den.

Vi börjar från början..

Första kvarten var jämn och Höllviken höll spelet uppe och vi förlorade mycket andra bollar dock så blir vi starkare och börjar ta över mer och mer och Hauramans fantastiska mål till 1-0 i 23:e min kändes logisk men här slappnar vi av lite och efter höllviken hörna är vi inte med på noterna och följdaktingen 1.0 i 37:e match minuten. Detta resultat står sig till paus och efter lite väl valda ord från ledarstaben så  ser det genast bättre ut i början på andra och det dröjer endast 5 minuter innan vi återtar ledningen genom  Rocky , vi fortsätter att spela bra men Höllviken sticker upp emellanåt utan att ge oss några större beskymmer .

Vi skapar mer och mer men det ska dröja till matchminut 73 innan Michele stänker in 3-1 och här borde det vara Game Over men men men.....efter detta målet är vi nog redan på väg hem då inviduella misstag leder till 2-3 sen  3-3  genom straff och som det inte vart illa nog så i sista minuten 3-4 genom ett självmål...Ridå!    Nu glömmer vi detta och ser framåt.

Kvällens träningsmatch inställd
2021-09-29 17:08

På grund av det kraftiga regnet så är Tygelsjö planen vattenfylld och ej spelbar så IFK Klagshamn ställer in matchen. Efter att ha tittat på bilder så är det rätt beslut då det kommer att regna hela kvällen enligt SMHI prognosen.

Mvh: Oliver

Referat: IFK Malmö FK - Staffanstorp United FC 2
Hemsk början men trevligt slut.
2021-09-16 13:29

Denna matchen var ett bevis på att fotboll är en märklig sport.

Matchstart klockan 11.00 vilket aldrig är direlt populärt bland tonåringar och vårt gula lag behövde en stund för att inse att det var match då inte alls började bra utan Staffanstorp var på hugget mer än oss och efter ca 13 minuters spel  så vart vi lite vilsna och fick 0.-1 mot oss  efter lite missförstånd men mycket kvar att spela  och vi kommer in lite bättre i matchen efter deras mål dock så är det Staffanstorp som får en ny chans och gör 0-2 på ett bra avslut.

Bara några minuter efter deras första mål så med 16 minuter spelade ser det lite mörkt ut men då vaknar killarna till liv och tar över rejält och  öser på mot en duktig Staffanstorp målvakt men inte ens han kan hindra Michelse från att reducera 1-2 i minut 20 och strax efter avspark så har vi bollen i vår ägo igen och Amar sätter 2-2.

vi har nu ett bättre spel och klart övertag där vi skapar en hel del chanser men får vänta till matchminut 40 då  Anton snyggt sänker in 3-2 , Strax innan borde vi haft en straff men domaren höll inte med så vi går in i halvtidsvilan med ledning 3-2 .

2:a halvllek fortsätter som den första slutade med stort spelövertag för oss och i minut 51 kommer straffen som Chippe sätter säkert.

Vissa Staffanstorpspelare blir frustrerade en till sådan grad att han drar på sig 2 gula inom bara några minuter så från matchminut 67 spelar vi 11 mot 10 och släpper inte på gaspedalen utan Alpay ökar på till 5-0 i 70:e och Chippe hittar nätmaskorna igen i 77 minuten så 6-2 som 2 minuter senare blir 7-2 genom Emin . En timmes bra spel gav 3 poäng och plus 5 i målskillnad och nu ser vi fram emot en tuff match på Torsdag kväll borta mot BK Höllviken.

Forza IFK Malmö
2021-08-17 07:37
Malmö stadion arena

Hej alla, på lördag 21/8 kl. 16:00 spelar IFK Malmö mot Ljungskile SK i Ettan på Malmö Stadion. För att vi ska göra inramningen ännu bättre har IFK Malmö valt att bjuda på gratis inträde till alla sina spelare och deras föräldrar till denna matchen. Det kommer skickas ut kallelse genom sportadmin där ni svarar om ni kommer eller inte. Kiosk och grill kommer finnas på plats.  Vi hoppas att alla kommer och hejar fram Di Gule ett steg närmare Superettan.