Intresseanmälan?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ FOTBOLL UNGDOM
HJÄRTA-TRADITION-STOLTHET
U19

Välkommen till IFK Malmös U19
I menyn ovan finner ni allt ni behöver veta om IFK Malmös U19
 
I kalendern kan ni filtrera om ni vill se lagets samtliga aktiviteter eller bara matcher genom att bocka i de olika färgade fälten. 
 
Har ni några frågor finns kontaktuppgifter till ledarna under "Kontakt" i menyn.
Referat: IFK Malmö FK - BK Höllviken
Vinst igen men inget skönspel.
2021-06-17 02:09

Känslan innan match var förhoppningsfull då vädret visade sig från sin bästa sida och förberedelserna hade varit mycket bra .

 

Matchen startade i bra tembo men det var ärligt talat inget skönspel utan ovanligt mycket slarv från vårt håll som gav Höllviken några halvchanser, Killarna försöker men vi kommer stundtals ingen vart utan är stillastående och förlorar en hel del andra bollar. Det ska dröja till den 25:e minuten innan vi skapar ett farligt läge och och sakta kommer vi allt mer in i matchen.

Belöningen kommer i matchminut 30 då vi i en tilltrasslad situation får ett läge och Marco kan sätta 1-0 målet.

 

Nu tänkte vi att detta var vad som behövdes men endast 5 minuter senare slår Höllviken en lång passning till en 2 meter offside stående spelare som trycker dit bollen bakom Melvin...Offside javisst men domaren missade detta således 1-1 och vi får börja om.

Skapas inte mycket mer innan pausvilan och viss irritation på domaren kan skönjas men det är inget som får ta vårt fokus från matchen. Efter en kort vila så kör vi i gång andra halvlek som börjar klart bättre än första och det känns som vi har bra kontroll på det hela även om Höllviken inte är ofarliga.

 

Vi börjar hitta rätt med bollarna och Vigge slår flera bra långbollar som är farliga för motståndarna och i 54:e minuten ger vårt övertag resultat då Marco Olsson hittar nätmaskorna och 2-1 målet känns fullt rättvist.

 

Vi har nu bra kontroll på matchen även om spelet inte är så bra som vi hade önskat men det är varmt och orken börjar tryta så Sadiki gör ett byte och Tyrone kommer in efter ca 65 minuters spel....ett lyckat byte minst sagt då i den 69:e matchminuten löper Marco i full fart ner mot kortlinjen och spelar in bollen framför mål och där står Tyrone och skjuter in 3-1 målet.

 

Matchen känns i detta läget som vunnen men i den 87:e minuten så fångar Melvin bollen men höllviken spelaren sparkar den ur hande på honom och in i mål, Naturligtvis solklar frispark till oss men det tycker inte dagens domare utan han godkänner målet av nån anledning. Blir lite nervöst sista minuterna men vi reder ut det.

 

Matchen var kanske vår sämsta på ett tag men 3 poäng var skönt mindre skönt däremot att åka på 2 bisarra mål som båda var regelvidriga. Det är inte lätt att vara ensam domare men en offside på ca 2 meter får man inte missa. Vi hade ingen toppendag och inte domaren heller men snart dags för ny match borta mot Ystad.

 

Matchens lirare:  Vigge

Referat: Lilla Torg FF - IFK Malmö FK
3:e raka vinsten.
2021-06-10 08:12

Mariedals IP var platsen denna fantastiska dag där Lilla Torg FF stod för motståndet och Domaren Anders Meier blåste i gång matchen på en riktigt fin naturgräsplan.

 

Förutsättningar var dom bästa men naturgräs är svårt när man tränar på konstmatta vilket också visar sig i matchens inledning där vi har svårt att föra spelet och kommer sent in i situationerna.

Det tar gått och väl en halvtimme innan vi begriper oss på naturgräset och skapar några halvchanser fram till dess har det inte varit mycket att skriva hem om offensivt bättre såg det ut i dom bakre regionerna där det var stabilt och målet idag var också att hålla nollan.

 

I den 35 minuten har vi en bra chans som borde resulterat i mål men klockan tickade mot första halvleks slut då vi gör ett bye där vi sätter in Marco Hidalgo Olsson som inte behövde många sekunder på att presentera sig då han sätter det förlösande 1-0 målet i sista minuten.

Skönt med ledning i paus men vi kan mycket bättre.

 

2:a Halvlek

 

Nu börjar vi pumpa på och skapa lite mer redan från start  och har en del chanser i inledningen men nästa händelse i matchens 56:e minut är inget mål utan Lilla Torgs anfallare kommer fel in i en situation och sätter sulan i  magtrakten på Anton där domare Meier inte har annat val än att plocka upp det röda kortet. Olyckligt för Lilla Torg spelaren och Anton fick ett märke av dobbar på magen som minne. 

 

Matchen fortsätter och i den 61:e match minuten drar Marco fram på vänsterkanten i full fart och smäller in 2-0 målet !! Vilket inhopp !!  

 

Men en man mer på planen så kontrollerar vi matchen men trots en del chanser på fler mål vill det sig inte utan när Meier blåser av matchen står det fortfarande 2-0 ett reslutat lite i underkant men vinst och vi höll nollan det fär vi nöjda med men spelet var inte helt fläckfritt så där finns det mer att hämta vilket killarna säkert vill visa nästa match där BK Höllviken står för motståndet.

 

Matchens Lirare blir idag 2 spelare  Marco Hildalgo Olsson och Rigon Bajrami

 

 

Referat: IFK Malmö FK - FC Trelleborg
Hemmapremiär
2021-06-03 13:21

I nästintill prefekt väder spelade vi säsongen första hemma match och Välkomnade FC Trelleborg.

 

Matchen han knappt börja förrän Hauraman fick ett bra läge och han gjorde inget misstag utan satte 1-0 redan i 4:e minuten, Kanske gick det för snabbt  då vi blev lite bekväma och lät Trelleborg sticka upp. Det böljade lite fram och tillbaka och i den 18:e minuten blev vi straffade när Trelleborg reducerade till 1-1 .

Killarna lät sig inte nedslås för det utan tog tag i taktpinnen igen och i den 30:e matchminuten hittade Michele nätmaskorna och ledning 2-1. Trelleborg var inte ofarliga utan redan 5 minuter senare så reducerade dom igen och 2-2 gick vi i halvtidsvila med vilket vi ej vart nöjda med.

2:a halvleken satte vi igång med full fart framåt och fick direkt resultat i 46:e minuten när Hauraman skjuter in 3-2 . Vi spelar nu med klart bättre fart än i första och efter vackert anfall så gör även Michele sitt andra mål så 4-2  i matchminut 50, Vi fortsätter att trumma på och målen kommer på löpande band  5 2 gör Hauraman och därmed hattrick och Marco skjuter in 6-2 i 80:e minuten och minuten innan domaren blåser av så tar Tyrone vara på en chans och lägger in slutresultatet 7-2 .

 

Matchens lirare: Gör man hattrick så förenklar det valet lite så Hauraman  får utmärkelsen denna härliga fotbollsöndag , hela laget presterade bra och det fina spelet tar vi med oss till nästa match mot Veberöd på fredag kväll.

Referat: Kvarnby IK 2 - IFK Malmö FK
Seriepremiär
2021-05-22 14:19

Efter lång tids väntan fick vi änterligen spela en tävlingsmatch en dag som samtliga spelare och ledare längtat till.

 

För motståndet stod Kvarnby IK på Bäckagårdens IP och Domare var för dagen en utmärkt Ivan Sturado.

 

Matchen började med att lagen "kände" lite på varandra men rätt snart började IFK Malmö öka trycket och det skapades en hel del målchanser, En del så bra att det borde resultera i mål men bollen gick åt alla håll utom i mål,

Positivt dock att vi skapar mycket chanser och släpper till få .

Andra halvan i första halvleken pressar vi på än hårdare och det ger resultat då Michele i 42:a minuten slår in det förlösande 1-0 målet vilket ger en skön känsla under halvtidsvilan.

 

Order från Sadiki och Skender lyder kort och gott att fortsätta pressa på och gå för 2-0 målet vilket killarna gör  efter en del missade lägen så kan Michele göra dagens andra mål i 70:e minuten och det dröjer inte länge förrän Michelse gör sitt och lagets tredje mål ,.

 

Killarna är inte nöjda för det utan i den 81:e matchminuten gör Hauraman 4-0 och när matchen går in i 90:e matchminuten så får Kvarnby ett läge och reducerar till 1-4 vilket blir det sista som händer innan utmärkte domaren Ivan Sturado blåser av matchen.

 

 

Matchens lirare : Michele Gomez Paloma

Referat: Hyllie IK - IFK Malmö Fotbollsklubb
2021-05-16 21:34

Slutresultat  1-4