SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ FOTBOLL UNGDOM
HJÄRTA-TRADITION-STOLTHET
U19

Välkommen till IFK Malmös U19
I menyn ovan finner ni allt ni behöver veta om IFK Malmös U19.
 
I kalendern kan ni filtrera om ni vill se lagets samtliga aktiviteter eller bara matcher genom att bocka i de olika färgade fälten. 
 
Har ni några frågor finns kontaktuppgifter till ledarna under "Kontakt" i menyn.
Referat: IFK Malmö U19 - Hyllie IK U19
Stark prestation i årets första match
2023-01-30 03:48
IFK Malmö U19 2023, snittålder 16 år, Malmö Stadionområdet plan 9

Det har gått drygt en månad sedan vi åkte ut ur Skånecupen på straffar mot Hyllie IK i kvartsfinalen! Årets första träningsmatch skulle just vara mot Hyllie IK. Slutresultatet skrevs till 9-0 (3-0). Starka prestationer i båda halvlekar där vi mönstrade upp två olika laguppställning i varsin halvlek. 

 

Målskytar: Medin Sudic 2, Ali Ryahi 2, Axel Roth, Ajdin Durdevic, Salman Atteib, Liridon Hodza, Haroon Malik.

IFK Malmö spelare uttagen till ungdomslandslagets regionala läger
2023-01-26 05:58
Foto: Idrottsfoto Medin Sudic

Medin Sudic som tillhör IFK Malmö U19 truppen har blivit uttagningen till Regionalt läger i Sundsvall 13‐16 februari för spelare födda 2007. Lägret arrangeras av Svenska Fotbollförbundet där 46st spelare har blivit kallade från hela Sverige 🔝💛⚽️ Att se IFK Malmö spelare bära Sveriges nationallogga på bröstet är stort. Stort grattis och lycka till Medin. 

Referat: Kvarnby IK 1 - IFK Malmö FK 1
En femetta i höstpremiären !
2022-08-11 17:53

Blev en tidig start på seriespelet för oss och med flera spelare borta pga av semester så fick vi vaska om lite i elvan och det märtes lite av det i första halvleken som var rätt seg från vår sida , 

Efter mediokert spel så fick vi i första halvlekens sista sekunder 1-0 vilket var väldigt skönt.

 

Målskytt Oskar och i paussnacket handlade det mycket om att vi måste delvis öka tempot men även börja se till att vi hittar rätt med passningarna sagt och gjort 2:a halvleken började mycket bättre och det dröjde bara 5 minuter innan Marco Hidalgo Olsson snyggt sätter 2-0  och nu börjar killarna spela ut  klart mycket bättre än tidigare under matchen och 3-0 kom inte oväntat och endast ca 4 minuter efter 2-0 målet målskytt Linus Hellmark . Vi fortsätter att skapa lägen och har full kontroll på matchen men det skall dröja till matchminut 75 innan Oscar slår till igen och 4-0 är ett faktum,

10 minuter senare får vi en frispark i bra läge och  Rigon sätter den i nätmaskorna

  ( Felträff ? Retas lite) 5-0  känns som ett bra slutresultat men som så ofta förr så kan vi inte hålla nollan utan släpper in 1-5 målet på övertid men en bra 2:a halvlek och 3 pinnar tar vi med oss till nästa match som är hemma mot Lunds BK som vi förlorade mot i våras.

Referat: IFK Malmö Fotbollsklubb - Uppåkra IF
2-2 på trevliga Uppåkravallen.
2022-08-11 17:24

Onsdag kväll i strålande väder gästar vi Uppåkra IF för att spela vänskapsmatch mot deras seniorer.

 

En match som trots att uppåkra inte startat höstspelet i serien och vi edast har 1 match i benen så blev det ändå en trevlig match som spelades i 3X30 min.

 

Vi började bra och hade bra fart i benen  men skapade inte så värst mycket farligt framåt  utan matchen vart jämn  och  rätt som det var fick vi i gång ett riktigt bra spel där Oskar löpte i full fart framåt och passade bollen till Salle som behärskat satte 1-0  efter en perfekt löpning, Efter vårt mål tar Uppåkra över och det dröjer inte länge så får dom 1-1 efter mindre lyckad passning från oss.

I halvlek 2 tycker jag att vi går ner oss lite  och Uppåkra är inte sena på att ta tillvara på det utan skapar några farliga lägen och efter en stolpträff så  pangar dom in 2-1 . I 3:e halvleken blir vårt spel bättre och känslan är lite att Uppåkras spelare börjar bli lite trötta och efter ett visst övertag så klappar Vigge till bollen och vi har ställningen 2.2 vilket också blir slutresultatet. 

Känns ändå som ett rättvist resultat och vi tackar Uppåkras spelare och ledare samt domarna för en trevlig match även om det blev lite hårt emellanåt men  en bra genomkörare får båda lagen.

Tråkigt med Murtis skada och vi hoppas att han snart är med oss igen !

Referat: FC Trelleborg röd - IFK Malmö FK 1
Vinst på matchens sista nick.
2022-06-10 09:42

Vi hade en tidig match mot Fc Trelleborg som visade sig på väldigt händelserik på gott och ont.

 

Direkt i början får vi en skada på Laine som ej kan spela mer och matchens förta 20 minuter vart inte mycket att skriva hem om men därefter kommer vi mer in i matchen dock utan att få till den där klara målchansen och FCT kommer ej heller igenom oss så halvleken slutar följdaktningen 0-0.

 

I andra halvlek måste vi steppa upp vilket vi också gör dock fortfarande utan att skapa så väldigt mycket och i den 58:2 matchminuten gör vi ett fatalt misstag i backlinjen där FCT spelare serveras bollen på ett silverfat och 1-0 till FCT. Vi försöker skaka av oss denna chocken och öser på framåt men utan att lyckas få in bollen. Matchen blir allt mer fysiks och det delas ut gula kort till båda lagen. Sen i slutet på matchen så krockar Kenan med deras målvakt och blir liggandes omtöcknad en bra stund. I samband med denna olyckshändelse blir det lite gruff som slutar med att deras målvakt får rött kort.  Matchen börjar igen med mycket tilläggstid att vänta och i den 98 minuten så hittar Liridon målet och vi har 1-1 vilket vi verkligen förtjänat dock ej slut än och i sista tilläggsminuten får vi en höra som Dennis får en underbar träff på med pannan och 2-1 och 3 poäng är ett faktum. En riktigt härlig seger !