Intresseanmälan?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ FOTBOLL UNGDOM
HJÄRTA-TRADITION-STOLTHET
U19

Välkommen till IFK Malmös U19
I menyn ovan finner ni allt ni behöver veta om IFK Malmös U19.
 
Vi har idag ca 20 spelare i truppen och välkommnar nya duktiga spelare som vill framåt vi spelar i dag i Division 1 junior och har som mål att spela så högt som möjligt i seriesystemet , Har du samma syn som oss så kontakta Huvudtränaren Gajur Sadiki. kontaktuppgifter hittar du via fliken kontakt högre upp på denna sidan.
 
I kalendern kan ni filtrera om ni vill se lagets samtliga aktiviteter eller bara matcher genom att bocka i de olika färgade fälten. 
 
Har ni några frågor finns kontaktuppgifter till ledarna under "Kontakt" i menyn.
Referat: IFK Malmö FK 1 - Ystads IF FF 1
Seger i vårvärmen
2022-04-18 08:42

Efter förra veckans onödiga poängtapp så var det bara seger som gällde i dagens match där vi fick hälsa Vigge och Michele välkomna in igen i U19-gemenskapen.

 

Dock så började Ystad klart bättre och  vi förlorade mycket andrabollar  och hittade ej rätt med våra passningar så 10 minuter in på matchen så slår en Ystadspelare en långboll över vår backlinje som deras anfallare snyggt tar emot och placerar den perfekt utom räckhåll för Krabbe.

 

Efter målet så är  är det fortfarande lite grus i maskineriet men vi jobbar oss sakta in i matchen och efter 20 minuters spel för vi utdelning när Emin  trycker dit 1-1. Vi är nu mera inne i matchen spelmässigt men Ystad är inte ofarliga  och skapar lite halvchanser och vi gör det svårt för oss själva genom att inte spela enkelt så när Salle i 33 matchminuten sätter 2-1  var det inte bara skönt utan killarna  fick tankat självförtroende med målet och spelet började stämma allt bättre  vilket resulterade i att Linus i 42:a minuten kan tråkla in 3-1 vilket sen står sig till paus.

 

I halvlek pratar vi om att fortsätta spela som vi avslutade första och se till att inte släppa in Ystad i matchen igen då dom inte är ofarliga i sina omställningar utan våra spelare måste göra jobbet och få för nästa mål.

 

Den andra halvlekens början är klart bättre än första och vi skapar en del chanser som inte resulterar likväl släpper vi en del hörnor till Ystad som dock Krabbe har full kontroll på.

Spelmässigt är det jämnt ute på planen och det dröjer till den 77:e minuten innan vi säkrar segern  genom Emins andra mål för dagen.

 

Ingen höjdarmatch från vår sida i det sköna påskdagsvädret men tre viktiga poäng och vi ser fram emot nästa match som är en träningsmatch mot Lindeborgs seniorer på bortaplan nu på onsdag..

 

 

Materialansvarig vecka för vecka.
2022-04-11 17:06

Hej från och med kvällens träning så ansvarar följande spelare för att materialet kommer in och ut.

 

 

 

Vecka 15 :   

Ali Ahmed Ali & Amar Sijaric

Vecka 16:  Krabbe & Dennis

Vecka 17: Emin & Firas

Vecka 18: Haider & Jawad

Vecka 19:  Kenan & Linus

Vecka 20:  Marco & Marco

Vecka 21: Melvin & Maxim

Vecka 22: Aziz & Murti

Vecka 23: Rigon & Salman

Vecka 24: Sanjin & Tyrone

 

 

Mvh: Ledarna

Referat: IFK Malmö FK - IF Limhamn Bunkeflo
Skön seger
2022-03-25 00:51

Efter förra helgens förlust så vara det bara seger som gällde för att ta sig vidare i DM.

Vi visste redan innan matchen att vi hade tufft motstånd då Limhamn Bunkeflo vann mot Eslöv med 1-0.

Vi började aggressivt och det dröjde inte många minuter innan Ty fick en perfekt träff på bollen som desvärre träffade ribban, Men vi fortsätter att trycka på utan att få till det där allra sista som krävs. Vi har dock bra kontroll på matchen även om LB sticker upp i bland och det som uppstår tar vår målvakt hand om. Vi pressar på bra resten av halvleken men hela tiden vill inte den sista passningen hitta fram utan vi går in med 0-0 i halvlek.

 

Vi började andra bra men likson i första så vill det sig inte riktigt och man börjar misströsta lite på bänken men då får Ty ett utmärkt läge i 67:e minuten men deras målvakt rädda närskottet som går ut till Laine som rakar in bollen i mål. 1-0 och väldigt skönt och rättvist och killarna trummar på och Alvin Skepi får bollen på sin högersida och går mot mål och lägger in den snyggt i 75 minuten. 2-0 och vi jagar 3:an som kan göra oss till tabelletta men det vill sig inte utan matchen slutar 2-0 efter en väldigt fin laginsats. I Nästa omgång väntar Veberöd hemma.

Referat: Eslövs BK - IFK Malmö FK
Onödig förlust.
2022-03-25 00:31

Efter att vi fått WO  i första DM matchen då Svaläv inte fick ihop lag å var det dags för första tävlingsmatchen 2022 borta mot Eslövs BK på  deras väldigt fina konstgräsmatta.

Tyvärr  var vi inte alls med i matchen i början utan Eslöv dominerade stundtals rätt kraftigt och i den 15 minuten small det till och 1-0 till var helt rättvisst.

Efter målet så har vi fortfarande problem men sista passningen  men höjer oss lite så deras 2-0 i 42:a minuten kändes väldigt onödigt och blev pausresultat. I halvlek ändrar vi om och spelar 4-3-3 och får genast ett spelmässigt övertag men det dröjer 20 minuter in innan Emin hittar rätt och efter 1-2 tar vi över fullständigt och någon minut senare ( i 67:e) är Emin på hugget igen och skjuter vackert in 2-2  i målvaktens högra kryss. 

Vi fortsätter spela bra och har en stolpträff och 2 missade frilägen och i detta skeded av matchen förtjänar vi vinsten men ödet vill annat då slarv från vår sida i 86:e minuten  bäddar för deras 3-2 mål och när vi satsar allt framåt så kommer 2-4 som ett brev på posten. 

2 olika halvlekar verkligen och en pinne skulle vi haft med oss hem men matchen fick ett snöpligt slut vi ser fram emot nästa DM match mot Limhamn/Bunkeflo.

Referat: IFK Malmö Fotbollsklubb - Barrikaden
Vinst under svåra väderförhållande.
2022-02-19 13:18

Under fredagen såg man väldigt mycket fram emot matchen då den senaste mot Bara blev inställd. 2 timmar innan avspark föll stora snöflingor  som övergick till regn och man ville vända hem igen men trots vattensjuk plan så blåste domaren i gång matchen.

Stundtals var det en parodi då bollen knappt rullade vilket passade Barrikaden utmärkt tror jag som gärna jobbade med långa bollar vilket motståndarna är duktiga på. Vi fick mest försvara oss första halvtimmen och gör det helt ok fram tills ett inspel dimpar in framför målet där en Barrikaden spelare var snabbast och dunkade in bollen i mål.

Inte helt orättvist nu började regnet att avta och vattnet blev mindre vilket gör att vi börjar komma in i spelet utan att direkt skapa några farligheter förrän det blir en liten tilltrasslad situation i deras straffområde och vi får in bollen i mål.  Således 1-1 efter 45 minuter. Vi gör några byten i halvlek och Sadiki höjer rösten lite samtidigt som Sadiki och Skender trycker på hur andra halvlek taktiskt skall genomföras.

Taktiken ger omgående effekt efter att andra halvleken kommer igång och vi börjar spela vårt eget spel. Det dröjer inte länge innan 2-1 är ett faktum. Härifrån tycker vi att vi har full kontroll på matchen och dom piggare benen så logiskt följer 3-1 målet och kort därefter 4-1 vilket blir slutresultatet som får anses vara OK även om vi missade en hel de chanser i andra halvleken.

Målskyttar: Emin- Maxim och  2 målskytten Salman "Salle"