Välkommen till IFK Malmös U17
I menyn ovan finner ni allt ni behöver veta om IFK Malmös U17

Lunds BK - IFK Malmö
2021-06-13 16:19

Matchen idag spelades borta mot Lunds Bk. En inledningsvis jämn och intensiv match men möjligheter för båda lagen. Efter ett skott i ribban och storspel av IFK Malmös målvakt slutade första halvlek 0-0. I andra halvlek var fortsatt intensivt och allt fler lägen skapades. Lund missade först en straff innan de tog ledning med 1-0 genom ett friläge som lobbades i mål. Men IFK fortsatte kämpa och med 10 minuter kvar av matchen kom ett fint inlägg som skarvades vidare till en fristående Elias skvätte som kunde nicka in 1-1. Med bara få minuter kvar kunde IFK tagit ledningen på frispark precis utanför straffområdet, men målvakten stod i vägen. Matchresultatet skrevs till 1-1 på ett soligt Klostergårdens IP!
#ifkmalmöfotboll #ifkmalmö #hejadigule #ifkmalmöu17

IFK Malmö startar ett U17-lag
2020-11-17 19:58

IFK Malmö bygger framtiden!

Nu står det äntligen klart, IFK Malmö startar ett U17-lag. Efter att IFK Malmös A-lag avancerat till Ettan så har vi valt att utöka klubben med ytterligare ett lag i ungdomsledet. Vi kommer att starta ett U17-lag med seriestart säsongen 2021 och våra ambitioner är att etablera ett elitlag, där spelare kan utvecklas och ta nästa kliv i karriären. Vår vision är att utveckla spelare på bästa möjliga sätt och på så vis nå goda resultat för såväl spelare som förening. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter, både individuellt och med fokus på laget. Vill du vara en del av denna anrika klubb och ta nästa steg i din karriär? För ev. provspel samt mer information kontakta :

Fredrik.rundgren@ifkmalmo.se