Fotbollsskola Flickor

Fotbollsskolan Flickor (2011-2015)
I menyn ovan finner ni allt ni behöver veta om IFK Malmös fotbollsskola för flickor födda (2011-2015)

I kalendern kan ni se gruppens aktiviteter och var dessa utövas.

Har ni några frågor finns kontaktuppgifter till ledarna under "Kontakt" i menyn.
Imorgon drar vi igång med Sommarsäsongen
2021-04-05 20:31

Imorgon (tisdag) 6/4 18:30 drar IFK Malmös Fotbollsskolan igång för flickor. Träningar sker på Kroksbäcks IP (konstgräs). Träningskläder efter väder. Kalender är uppdaterad.

Vintersäsong 2020/21 är slut
2021-03-26 11:26

Denna veckas träning var sista träningen för vintersäsongen. Nästa vecka är det inga träningar pga. Påsklovet. Vi kommer få nya tider (Sommarsäsong) och platser tilldelade till oss under nästa vecka där vi kommer återkomma till er när och var ska träningar hållas. Troligtvis så kommer träningar att hållas utomhus. Glöm inte att ladda ner appen Sportadmin för medlemmar så ni kan hålla koll på lagets kalender, inställda träningar, nyheter m.m. IFK Malmö FK vill passa på och tacka alla för en fantastisk Vintersäsong som präglades av många glada barn och utvecklande träningar. Är det någon som kan tänka sig att vara ledare eller tränar för någon åldersgrupp i IFK Malmö FK så är det bara att återkomma till Osman Sudic.

Inställd träning 23/2
2021-02-17 09:32
Hej alla, tisdag 23/2 är träningen inställd pga. arrangemang i Kombihallen.

IFK Malmö FK Ungdom
Flickorna tillbaka i IFK Malmö
2021-01-27 11:18
Tisdagen den 26 januari var det uppstart för IFK Malmös nysatsning på flickor. Målsättningen är att klubben ska ha minst ett flicklag i seriespel 2022. Är du intresserad skicka intresseanmälan som du hittar längst upp på startsidan.

IFK Malmö Fotboll Ungdom
IFK Malmös fotbollsskola för flickor
2020-12-09 10:14
Uppstart av IFK Malmös fotbollsskola för flickor födda 2011-2015!

Vill du vara med och pröva på leken fotboll?

IFK Malmös fotbollsskola vänder sig till flickor som är födda 2011-2015.
Fotbollsskolan är ingången till att spela i ett IFK Malmös flicklag för 10-åringar.

Fotbollsskolan startar i januari 2021.

Nya spelare är alltid välkomna att prova även om ni har ej varit med från start.

Gå till intresseanmälan och gör din anmälan direkt.

För mer information kontakta Osman Sudic på osman.sudic@ifkmalmo.se

Ungdomsansvarig IFK Malmö FK