SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ FOTBOLL UNGDOM
HJÄRTA-TRADITION-STOLTHET
Fotbollsskola Flickor

Fotbollsskolan Flickor (2011-2015)
I menyn ovan finner ni allt ni behöver veta om IFK Malmös fotbollsskola för flickor födda (2011-2015) 
 
I kalendern kan ni se gruppens aktiviteter och var dessa utövas.
 
Har ni några frågor finns kontaktuppgifter till ledarna under "Kontakt" i menyn. 
Inställd träning idag
2021-10-19 14:26

Hej alla, dagens träning är inställd pga. sjukdom.  V.45 kommer vi börja träna inomhus. Mer information ang. det kommer i dagarna. 

Gula hälsningar 

 

tränarna 

Forza IFK Malmö
2021-08-17 07:28
Malmö stadion arena

Hej alla, på lördag 21/8 kl. 16:00 spelar IFK Malmö mot Ljungskile SK i Ettan på Malmö Stadion. För att vi ska göra inramningen ännu bättre har IFK Malmö valt att bjuda på gratis inträde till alla sina spelare och deras föräldrar till denna matchen. Det kommer skickas ut kallelse genom sportadmin där ni svarar om ni kommer eller inte. Kiosk och grill kommer finnas på plats.  Vi hoppas att alla kommer och hejar fram Di Gule ett steg närmare Superettan.

 

Gula hälsningar

 

Osman Sudic

Ungdomsansvarig

IFK Malmö FK

Imorgon drar vi igång med Sommarsäsongen
2021-04-05 20:31

Imorgon (tisdag) 6/4 18:30 drar IFK Malmös Fotbollsskolan igång för flickor. Träningar sker på Kroksbäcks IP (konstgräs). Träningskläder efter väder. Kalender är uppdaterad. 

Vintersäsong 2020/21 är slut
2021-03-26 11:26

Denna veckas träning var sista träningen för vintersäsongen. Nästa vecka är det inga träningar pga. Påsklovet. Vi kommer få nya tider (Sommarsäsong) och platser tilldelade till oss under nästa vecka där vi kommer återkomma till er när och var ska träningar hållas. Troligtvis så kommer träningar att hållas utomhus. Glöm inte att ladda ner appen Sportadmin för medlemmar så ni kan hålla koll på lagets kalender, inställda träningar, nyheter m.m. IFK Malmö FK vill passa på och tacka alla för en fantastisk Vintersäsong som präglades av många glada barn och utvecklande träningar. Är det någon som kan tänka sig att vara ledare eller tränar för någon åldersgrupp i IFK Malmö FK så är det bara att återkomma till Osman Sudic.

 

 

 

Gula hälsningar

 

 

Osman Sudic

Ungdomsansvarig

IFK Malmö FK

Inställd träning 23/2
2021-02-17 09:32
Hej alla, tisdag 23/2 är träningen inställd pga. arrangemang i Kombihallen.  

Gula hälsningar

IFK Malmö FK Ungdom
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade