Välkommen till IFK Malmös P13 (2008)

IFK Malmö Fotboll utökar
2021-03-04 14:22
"Di gule" firar avancemanget till Ettan på Malmö Stadion. Foto: Christoffer Borg Mattisson/Bildbyrån 2020

Under sommaren 2021 planerar IFK Malmö att utöka ungdomsverksamheten med ett nytt lag. Samtliga pojkar som är födda 2008 är välkommna att skicka in intresseanmällan som ni hittar på vår ungdomsportal (ifkmalmo.se/ungdom). När vi har erhållit denna återkopplar vi med mer information.

Processen är i gång att hitta lämplig tränarstab till laget.

Om du är tränare och kan tänka dig träna detta laget vänligen kontakta undertecknad.

Osman Sudic

IFK Malmö Fotbollsklubb