P2008

Välkommen till IFK Malmös P14 (2008)

IFK Malmö P08 är igång
2022-01-22 20:55
Abdirezak Aden Mohammed & Oscar Niclas Andersson. Foto: Osman Sudic

Många har väntat på denna nyhet! Vi är glada att meddela att Abdi och Oscar kommer ta sig an uppgiften att leda IFK Malmö P08. Träningsstart är måndag 31/1 17:00 Kroksbäcks IP konstgräs. Vid intresse skicka in intresseanmälan. Ni som har redan skickat intresseanmälan måste svara på kallelse i sportadmin appen för att behålla er plats i gruppen.

Osman Sudic: Abdi & Oscar är två tränare som jag tror kommer komma långt i sina tränarkarriär. Med vår spelarutbildningsplan Den Gula Vägen kommer dom att utveckla spelar till att klara av dom utmaningar som behövs för att bli elitspelare. Är du född 2008 missa inte chansen!

Välkomna Abdi & Oscar, Forza Di Gule!

IFK MALMÖ FK

IFK Malmö Fotboll utökar
2021-08-26 14:22
"Di gule" firar avancemanget till Ettan på Malmö Stadion. Foto: Christoffer Borg Mattisson/Bildbyrån 2020

IFK Malmö planerar att utöka ungdomsverksamheten med ett nytt lag. Samtliga pojkar som är födda 2008 är välkommna att skicka in intresseanmällan som ni hittar på vår ungdomsportal (ifkmalmo.se/ungdom). När vi har erhållit denna återkopplar vi med mer information.

Processen är i gång att hitta lämplig tränarstab till laget.

Om du är tränare och kan tänka dig träna detta laget vänligen kontakta undertecknad.

Osman Sudic

IFK Malmö Fotbollsklubb