P2010

Välkommen till IFK Malmös P11 (2010)
I menyn ovan finner ni allt ni behöver veta om IFK Malmös P11 (födda 2010).

Forza IFK Malmö
2021-08-17 07:34
Malmö stadion arena

Hej alla, på lördag 21/8 kl. 16:00 spelar IFK Malmö mot Ljungskile SK i Ettan på Malmö Stadion. För att vi ska göra inramningen ännu bättre har IFK Malmö valt att bjuda på gratis inträde till alla sina spelare och deras föräldrar till denna matchen. Det kommer skickas ut kallelse genom sportadmin där ni svarar om ni kommer eller inte. Kiosk och grill kommer finnas på plats.  Vi hoppas att alla kommer och hejar fram Di Gule ett steg närmare Superettan.

Träningsstart 2/8 kl. 17:00
2021-08-01 06:29

Hej alla, vi kör igen med träningar från och med måndag 2/8 kl. 17:00 på Kroksbäck IP.

2020-05-18 04:09
Glada killar efter hemmapremiär
Glada killar efter dagens match mot Svedala. Matchen bjöd på 16 mål som slutade oavgjort. Forza Di Gule!