Bli medlem i IFK Malmö Fotbollsklubb
Välkommen till IFK Malmö Fotboll Ungdom
Här hittar ni all information ni behöver kring klubbens ungdomslag.

Välj vilket lag ni vill söka information om i toppmenyn och klicka er fram till kalendrar, trupper med mera.

Är ni intresserade av att provspela eller träna något av lagen? Fyll i intresseanmälan längst upp på sidan. När vi har erhållit denna återkopplar vi med mer information.

I IFK Malmö betalar ingen medlemskap eller träningsavgift upp till 15 års ålder tack vare projektet "Fri lek åt alla".

För övriga frågor skicka ett mejl till ungdom@ifkmalmo.se
Maxad Black Friday hos vår samarbetspartner Intersport
2021-11-24 11:48

Hej på er!

I samarbete med vår partner Intersport vill vi göra er uppmärksamma på Black Friday den 25 till 29 november. Massa superklipp och minst 25 procent på allt i butik och på https://www.intersport.se. När du handlar på Intersport är du samtidigt med och stöttar IFK Malmö Fotboll.

För du har väl valt IFK Malmö Fotbollsklubb som förening att stötta extra på ”Mina sidor”?

IFK Malmö Fotboll

Intersport

Spännande framtid väntar
2021-11-23 09:13
IFK Malmös P9 säsongen 2021. Foto: idrottsfoto.com

Ett spännande år för IFK Malmö Fotboll börjar närma sig sitt slut. Parallellt med detta planerar vi för säsongen 2022.

IFK Malmö har en ungdomsverksamhet som växer för varje dag vilket gör att vi är ständigt på jakt efter nya tränarförmågor som vill vara en del av vår förening och jobba med ungdomsutveckling på pojk- eller flicksidan i olika roller som huvudtränare, assisterande tränare eller lagledare.

Med representationslag i Ettan Södr arbetar IFK Malmö Fotboll hela tiden med att utveckla ungdomssidan för att skapa så bra förutsättningar det går för att spela på en så hög nivå som möjligt och generera duktiga fotbollsspelare till representationslaget. I varje åldersgrupp vill vi därför ha flera fotbollskunniga ledare som kan få våra ungdomar att växa som spelare. Vi har således en stor vilja att tillhandahålla en fotbollsmiljö där vi stimulerar och utbildar våra ungdomar både som fotbollsspelare och människor för att kunna ta kliv i sin utveckling.

Därför söker vi nu dig som har ett stort engagemang för ungdomsutveckling och brinner för fotboll. Vi erbjuder utbildningar som C-diplom och B Ungdom, men i övrigt ser vi enbart positivt på dig som har tagit eller vill ta ytterligare kliv i utbildningsstegen och hjälper till med detta.

Är du intresserad av en roll i IFK Malmös ungdomsverksamhet? Kontakta Osman Sudic, på 076-5919192 eller osman.sudic@ifkmalmo.se för en vidare dialog.

IFK Malmö Fotboll

Gult jubel över nytt kontrakt
2021-11-15 09:16
IFK Malmös spelare och ledare jublar efter slutsignalen. Foto: Lola Nilsson

IFK Malmö spelar i Ettan även 2022. Detta efter klara 4-0 mot FC Linköping City. Läs mer på www.ifkmalmo.se

Stort grattis till alla Di Gule

Sex stycken IFK Malmö-spelare på STU för P07
2021-11-02 08:55
Från vä. #6Ali #12david #21junior #5enes #4haroon #11medin

Förra veckan var det den tredje och sista STU-samlingen för pojkar födda 2007. Sex spelare var med från vår trupp och de tyckte att deras prestationer var mycket bra och att det var inte stor skillnad i träningsupplägget jämfört med IFK:s träningar.

Det gjorde att spelarna kände sig bekväma i många övningar och aktioner. Vem som har blivit uttagen får killarna veta i januari men i vilket fall som helst så är vi stolta över era prestationer.

#WeCreateTheFuture
2021-09-28 11:56

IFK Malmö U17 spelare Emin Halilovic är uttagen till STU truppen Pojkar 05 Sydväst som ska spela en match mot Nordvästzonen onsdag 13 oktober i Uppåkra. Avspark 18:30. IFK Malmö önskar Emin lycka till💛🔝⚽️🍀

P12 (2009), 08/11 13:06