Intresseanmälan?
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK MALMÖ FOTBOLL UNGDOM
HJÄRTA-TRADITION-STOLTHET
U18

Välkommen till IFK Malmös U18
I menyn ovan finner ni allt ni behöver veta om IFK Malmös U18.
 
I kalendern kan ni filtrera om ni vill se lagets samtliga aktiviteter eller bara matcher genom att bocka i de olika färgade fälten. 
 
Har ni några frågor finns kontaktuppgifter till ledarna under "Kontakt" i menyn.

 

 
Forza IFK Malmö
2021-08-17 07:37
Malmö stadion arena

Hej alla, på lördag 21/8 kl. 16:00 spelar IFK Malmö mot Ljungskile SK i Ettan på Malmö Stadion. För att vi ska göra inramningen ännu bättre har IFK Malmö valt att bjuda på gratis inträde till alla sina spelare och deras föräldrar till denna matchen. Det kommer skickas ut kallelse genom sportadmin där ni svarar om ni kommer eller inte. Kiosk och grill kommer finnas på plats.  Vi hoppas att alla kommer och hejar fram Di Gule ett steg närmare Superettan.

 

Gula hälsningar

 

Osman Sudic

Ungdomsansvarig

IFK Malmö FK

Lunds BK - IFK Malmö
2021-06-13 16:19

Matchen idag spelades borta mot Lunds Bk. En inledningsvis jämn och intensiv match men möjligheter för båda lagen. Efter ett skott i ribban och storspel av IFK Malmös målvakt slutade första halvlek 0-0. I andra halvlek var fortsatt intensivt och allt fler lägen skapades. Lund missade först en straff innan de tog ledning med 1-0 genom ett friläge som lobbades i mål. Men IFK fortsatte kämpa och med 10 minuter kvar av matchen kom ett fint inlägg som skarvades vidare till en fristående Elias skvätte som kunde nicka in 1-1. Med bara få minuter kvar kunde IFK tagit ledningen på frispark precis utanför straffområdet, men målvakten stod i vägen. Matchresultatet skrevs till 1-1 på ett soligt Klostergårdens IP!
#ifkmalmöfotboll #ifkmalmö #hejadigule #ifkmalmöu17

IFK Malmö startar ett U17-lag
2020-11-17 19:58

IFK Malmö bygger framtiden! 

Nu står det äntligen klart, IFK Malmö startar ett U17-lag. Efter att IFK Malmös A-lag avancerat till Ettan så har vi valt att utöka klubben med ytterligare ett lag i ungdomsledet. Vi kommer att starta ett U17-lag med seriestart säsongen 2021 och våra ambitioner är att etablera ett elitlag, där spelare kan utvecklas och ta nästa kliv i karriären. Vår vision är att utveckla spelare på bästa möjliga sätt och på så vis nå goda resultat för såväl spelare som förening. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter, både individuellt och med fokus på laget. Vill du vara en del av denna anrika klubb och ta nästa steg i din karriär? För ev. provspel samt mer information kontakta :

 

Fredrik.rundgren@ifkmalmo.se

0721-500789

Gula hälsningar Spelade matcher
Lör 4/6 11:00
2 - 2  
Sön 29/5 12:00
2 - 1  
Sön 22/5 13:00
1 - 8  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade